[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: anncutza
Forum Index » Profile for anncutza » Messages posted by anncutza
gengiskhan wrote:Nu ai inteles: la pet-shop-uri poti sa mergi doar ca sa te informezi de pret, nu neaparat ca sa-i vinzi la ei. Anuntul de vanzare poti sa-l postezi aici, pe forum, la sectiunea de vanzari, dupa ce... afli sau te hotarasti la un pret.

am inteles ca nu neaparat sa-i vand unui pet shop. dar legat de asta am zis ca nu cred ca s-ar baga.
LUPmic wrote:@anncutza: "as vrea sa desfiintez acvariul ca imi ocupa mult loc"

Eu d-aia am zis sa-l vinzi

ma gandeam ca daca scap de pesti , il duc la tara
Porcu wrote:Daca ai timp da o tura pe la citeva pet-shopuri si vezi cam ce preturi au carasii asemanatori cu ai tai. Apoi fa un topic la "Vinzari" in care ceri pe ai mai putin de jumate fata de pretu' din magazin, poate ai noroc. Sau incearca sa-i vinzi unui petshop.
La cum vad io cererea de carasi marisori ....... ma tem c-o sa fie greu sa-i vinzi, cred c-o sa ajungi sa-i donezi .

nu cred ca se baga pet shop=urile la faze d-astea sa cumpere de la pers fiz. si intradevar sunt ditamai dihaniile
LUPmic wrote:Incearca sa vinzi acvariul, iar pestii sa-i dai bonus.
Nu stiu cati au conditii sa tina 4 carasi.
De unde esti?

bucuresti. as vrea sa pastrez acvariul cu gandul ca o sa creasca fi-miu si o sa-l repun in functiune.
am un acvariu de 120 L cu cativa pestisori: 1 carasi auriu, 1 caras alb, 2 carasi negrii cu ochi bulbucati (cred ca sunt carasi, nu ma pricep la speciile pestilor), 2 sanitari tigrati. as vrea sa desfiintez acvariul ca imi ocupa mult loc si de la greutate s-a lasat si mobila (stam cu chirie si nu permitem s-o stricam) au aprox. 2 ani. as vrea sa-i vand. imi puteti spune cat as putea cere pe ei? am pus si poze. sunt maricei.
image
image

sanitarii nu am putut sa-i fotografiez ca stau mereu ascunsi dupa filtru. unul dintre ei nu are o aripioare. cred ca asa l-am cumparat si n-am vazut sau s-a accidentat intre timp.
multumesc mult pt ajutor!

Forum Index » Profile for anncutza » Messages posted by anncutza
Go to: