[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: mihai2002
Forum Index » Profile for mihai2002 » Messages posted by mihai2002
Reductor de presiune co2 si reglaj fin special pentru acvaristica
electovalva co2 Dupla
se vinde si pe componente
reductor presiune + reglaj fin 120lei
electrovalva 100 lei
image

image
De vinzare un reductor industrial micromac si un reglaj fin atasat reductorului(cu precizarea ca ceasurile au mici deformatii la carcasa ... asa lam luat, dar care nu afecteaza buna functionare) la pretul de 150lei plus taxele de transport
Daca se vireaza bani in avans in cont transportul este inclus in pret

image
Scot la vinzare 4 covorase compacte de glosso aprox 25cm /15cm
pretul pentru un covoras este de 35 lei, pretul pentru 2 covorase este 50 lei , pretul pentru tot pachetul este 80 lei
transport inclus prin posta
image
SCOT LA VINZARE 3 BUTELII DE 10 L UNA DE OXIGEN LA 220LEI (PRES DE LUCRU 300ATM )SI 2 DE AER COMPRIMAT (PRES DE LUCRU 200 ATM, presiune de proba 300atm ) LA 150 LEI DACA SINTETI INTERESATI VA ROG SA MA ANUNTATI , precizez ca trebuiesc schibati robinetii si pusi pentru co2 pentru ca cei de pe butelie nu au acelasi pas cu cel de pe reductor si nici aceiasi dimensiune(filet mai mic), butelia de oxigen vine inclusiv cu cutia proprie pt transport facuta special pt ea din fabrica si are inspectia valabila pina in 2015
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Scot la vinzare o cantitate destul de mare de glossostigma elatinoides , planta tip gazon ,pretul este de 8 lei per pot 5cm/5cm sau 40 lei per fiecare covoras din poza aprox 8-10 poturi fiecare, functie de cantitatea cumparata pretul scade semnificativ... la doua covorase pretul este de 60lei la toata cantitatea pretul este de 80 lei
image
image
image
image
Cuba are cam o luna de cind si-a dat drumul calumea din pacate am doi draci de botia macrata care o scormonesc in fiecare noapte de ramine doar jumatate plantata derpt urmare in sera asta am facut o capcana si am reusit sa prind unu ... mai ramine unul de rezolvat
Cit despre tufe.... mai am de lucrat , stiu asta , o sa incerc o etajare mai buna si eventual o sa renunt la L. rubin si favoare rotalei buterfly sau un bat gigant de higrophila balsamica .. una din doua
image
image
cu ,,condensul nici nu mi-am batut capul niciodata
De ceva vreme folosesc solutii separate pentru dozat in bazin asta din cauza faptului ca am ceva probleme cu aparitia misterioasa de fosfat in bazin, fara schimb de apa in 3 zile se duce peste 2 ppm
zilnic adaug cam asa
12mll de kno3--3ppm de no3
6 mll de mgso4+k2so4---4 ppm de magneziu si 4 ppm de potasiu
12 mll de micro de la TNC--1 ppm fe
Schimb de apa 50% fortat de inprejurari o data la 2-3 zile
poze noi de la inceput de an
3 ianuarie
image
7 ianuarie
image
si 9 ianuarie
image
viulian, porcu , multumesc frumos pentru link-uri si explicatii, s-au potrivit ca o manusa situatiei descrise de mine mai sus
Plantele s-au dat se poate inchide
Multumesc
Stefane la mine blyxa a inflorit sub apa de 2 ori anul trecut si am avut o incercare de inflorire si anul asta chestia e ca numai plantele care erau in centrul bazinului si neumbrite de nimic au reusit sa deschida florile
Mai nou am niste plantute care cresc in zona cu hc si care par a fi pui de blyxa au iesit acu 3 saptamini si la inceput semanau cu ceva fire ratacite de utricularia graminifolia(verde crud) dar acum au devenit roz la fel ca si tufele de blyxa e posibil ca blyxa sa faca seminte din flori? ca altfel nu i-mi explic cum au iesit puii aia acolo
Scot la vinzare urmatorul pachet de plante
6 fire(minitufe) amania sp bonsai
citiva pui de microsorum pteropus
un pot de hydrocotyle verticilata
10 fire de ludwigia rubin
5 fire de L. aromatica cu multe ramificatii
Pret 40 lei transport inclus prin posta romana
image
Multumesc la amindoi pentru incurajari, inca astept sa mai se multiplice numarul de fire ca sa indesesc unele tufe ,aromatica si L rubin in special deasemeni astept sa creasca gazonul si caut o inlocuitoare verde firului de amania senegalensis ma gindeam la o planta care sa iasa totusi un evidenta , ceva cu personalitate... poate higrophila balsamica pe care nu am mai vazut-o de ceva vreme in acvariile din tara sau si o tufa de heteranthera desi nu cred ca va merge bine din cauza no3-iului mic de la mine din bazin
La mai mare la propriu a-si vrea eu da ma pune sotia sa dorm pe pres dupaia
un update la asa zisul olandel al meu dupa o vara in care a fost neglijat si dupa un semi reset in luna septembrie bazinul se prezinta binisor adica in curs de recuperare
septembrie:
image
octombrie:
image
noiembrie
image
Sper sa va placa evolutia
Si ale mele tot asa aratau la inceput
image
Acum deja cresc in sus de mai mare dragu
Uite 2 poze comparative
1 h glomeratus?
image
1 hc, se vede si un fir rebel de h glomeratus pentru ca initial nu prea am tinut cont care si cum si am amestecat poturile... daca stiammm
image
Stefan eu aveam probleme cu hc luat de la nevertebrate , din 2 poturi 1 este ok frunze mici lipite de substrat , celalat frunze lunguiete creste in sus, am sesizat probleama la nevertebrate am primit alt pot dar se pare ca si asta din urma incepe sa scoata fruzele ciudate
Intre timp am scos plantele care erau in neregula si le-am mutat intr-un colt intr-o saptamina deja au 10 cm inaltime, deci clar nu e hc , mai degraba seamana cu hemianthus micranthemoides sau mai nou h glomeratus
Plantele s-au dat se poate inchide
Multumesc
Cantitate ramasa 160 fire/minitufe pret pe toata cantitatea 50 ron transport inclus prin posta romana
si o poza cu covorul de stauro inainte de a fi scos din bazin
image
Scot la vinzare o cantitate mare de staurogyne sp peste 200 de mini tufe a 2-3-4 fire sau fire individuale pretul per fir/ mini tufa este de 0,5 lei
Pentru cine ia intrega cantitate pretul este 60 lei cu transportul incus in pret prin posta romana

Forum Index » Profile for mihai2002 » Messages posted by mihai2002
Go to: