[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: simonella
Forum Index » Profile for simonella » Messages posted by simonella
Buna. Am si eu 2 crevetei de bambus cumparati din hornbach in urma cu vreo 8 luni si sunt foarte fericita ca au supravietuit atata timp. Nu stiu unde i-ati gasit voi asa ieftini, caci eu i-am luat cu 28 ron bucata... In fine, cred ca am mascul si femela deoarece unul este mai mic decat celalalt si mai subtirel. Intr-adevar, si ai mei stau mai toata ziua agatati in fata filtrului, dar mai au si perioade in care stau pititzi cate 2-3 zile fara sa dea niciun semn de viata.
In legatura cu naparlirea lor, este bine sa nu aruncati exoscheletul, ci sa il lasati in acvariu, deoarece am inteles ca ei isi iau o foarte mare parte din nutrimente, calciu si alte minerale din acesta.
Eu ii tin intr-un acvariu de 300 litri alaturi de guppy, neoni, platy, xipho , molly si cativa sanitari si le pisez 2-3 pastile novo crabs o data la cateva zile (e bine sa le dati la 2 zile, dar eu mai uit si le dau chiar si la 4-5-6 zile ). Oricum , daca este bine plantat si daca mai aveti si niste moss , gasesc ei ce sa manance...

Multa bafta la cresterea creveteilor!
Da, vand si doar 1, dar nu stiu daca iti convine sa bati drumul pana aici doar pt 1...
Dau si femele, dar am poza doar cu mascul. De obicei lumea este interesata de aspectul masculilor, deoarece ei sunt mai spectaculosi.
Puii pe care ii vand sunt foarte greu de deosebit, masculii de femele, deoarece au coditele foarte putin colorate. Au cam 2-3 luni de viata.
Vand pui de Guppy Imperiali cu 1 RON bucata.
Poza reprezinta un mascul matur.
da, mai este valabil
una mai clara:
Nu sunt prea clare pozele, dar sper sa te lamureasca macar putin.
Buna. Avand in vedere ca sunt incepatoare in materie de forumuri , nu stiu ce inseamna "up". Iar faptul ca am mai postat o data anuntul, nu am facut-o cu intentie, doar ca nu am primit o confirmare ca a fost postat primul anunt si am crezut ca am gresit ceva in momentul in care l-am creeat. De aceea am mai incercat o data sa il pun, fara sa stiu ca si celalalt fusese postat. Stai linistit ca nu sunt o disperata care vrea sa umple forumul doar cu anuntul meu. E prima data cand intru pe un forum si cand pun un anunt...nu trebuie sa fii rautacios. Presupun ca nimeni nu s-a nascut invatat.
Vand 30 de Guppy Imperiali (voalati) adulti, sanatosi, frumosi, bine ingrijiti. Pret 2 Ron/ buc.. Doar in Bucuresti. Tel : 0748066999.

Forum Index » Profile for simonella » Messages posted by simonella
Go to: