Buna. Am si eu 2 crevetei de bambus cumparati din hornbach in urma cu vreo 8 luni si sunt foarte fericita ca au supravietuit atata timp. Nu stiu unde i-ati gasit voi asa ieftini, caci eu i-am luat cu 28 ron bucata... In fine, cred ca am mascul si femela deoarece unul este mai mic decat celalalt si mai subtirel. Intr-adevar, si ai mei stau mai toata ziua agatati in fata filtrului, dar mai au si perioade in care stau pititzi cate 2-3 zile fara sa dea niciun semn de viata.
In legatura cu naparlirea lor, este bine sa nu aruncati exoscheletul, ci sa il lasati in acvariu, deoarece am inteles ca ei isi iau o foarte mare parte din nutrimente, calciu si alte minerale din acesta.
Eu ii tin intr-un acvariu de 300 litri alaturi de guppy, neoni, platy, xipho , molly si cativa sanitari si le pisez 2-3 pastile novo crabs o data la cateva zile (e bine sa le dati la 2 zile, dar eu mai uit si le dau chiar si la 4-5-6 zile

). Oricum , daca este bine plantat si daca mai aveti si niste moss , gasesc ei ce sa manance...
Multa bafta la cresterea creveteilor!