| Message |
|
|
pai ce sa zic?! inafara de euphyllia, de SPS mi-e cam frica  iar din ceilalti corali am ceva
Mai astept oferte 1-2 zile, si vorbim
Toate bune, Ionut
|
 |
|
|
|
Salut
Cum anemona s-a divizat iarasi , sunt nevoit sa vand una din ele.
Se poate schimba si cu corali, in special moi sau LPS
|
 |
|
|
Cei mai frumosi gandaci
Si cand te gandesti ca ai mei depun non-stop...... si ciuciu gandacei
|
 |
|
|
Deci, eu tre' sa vin ca martor, altfel nu se poate.
Deci luni sa fie
|
 |
|
|
Hai ca am inceput achizitionarea de corali moi  Primele pe lista au fos doua ciuperci ricordea cumparate de la @roni, care bineinteles ca mi-a facut cado' si niste zooas roz
Am o nedumerire cu un crevete, el trebuie sa fie, cica pepermint dar nu pune botu' inca pe aiptasia. Boul nici de decor nu-i bun ca sta pitit toata ziua
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
Eu dupa toata "polemica" asta creata, nu-mi doresc decat, ca autorul acestui topic sa ajunga macar la 1/2 din calitatile lui Blue (acvaristic ma refer  )
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
[quote=CIUPY]Fratilor...asta este.O las balta.Oricum ma descurc fara forum,daca credeti ca va pot dovedi cumva...spuneti,ca pun poze cu ce vreti voi.Nu ma ocup cu cersitul..nu ma ocup cu nimic,nici bisnita nu fac.O fac din pasiune.[/quote]
Daca taceai , filozof ramaneai sau mai bine zis "daca tu nu ne vrei, noi niciatat"
Apropo, acvariul marin l-ai startat cu osmoza de la mie. Sper ca lipsa pestilor/coralilor nu este din vina mea, nuu??? Si acum sa fiu si mai acid, daca tata conducea un BMW X (5 sau 6) ca tatal tau, mi-ar fi fost rusine sa vin cu miloaga pe forum !!!! (Sper sa incurc userul) :)
Apropo , si acvariul este gol, dar asta nu inseamna ca tre sa bat, nici macar apropouri.
|
 |
|
|
opincarul wrote:Am nevoie de apartament cu 2 camere, decomandat, mobilat lux-stau cu chirie.
Poate are cineva unul in plus si se indura sa-mi dea 'moka'.
Asta-i bun, la ultimul etaj ?????
|
 |
|
|
 pai Radu crezi ca era treaz cand a scris randurile de mai sus???
|
 |
|
|
Eeee, nici chiar asa, firele alea doua de intra in stecher nu erau bine puse. Le-am nimerit pe toate celelalte numai alea doua nu
|
 |
|
|
Gata , am rezolvat-o si pe asta. Noroc cu Radu asta
Nu zic ce gresisem, ca se rade mult pe forumul asta
|
 |
|
|
|
Neoanele sunt noi, ballastul la fel.... legaturile l-am facut ca-n schema, ........
|
 |
|
|
|
Asta-i modelul de balast
|
 |
|
|
A venit ballastul, am facut legaturile, zic eu, bine, dar nu merge 
|
 |
|
|
ups  , tastatura cu probleme, hihihi  , nu mai spun ce intuneric era in camera, eu putin obosit, ora tarzie. Vezi? am circumstante
|
 |
|
|
Te-ai ajuns Blue, te-ai ajuns, acum razi de incepatori.
Si acum ca sa fiu rau  tu cu cele 3000 de postari vs ce ai realizat , nu stai chiar asa bine in top
Defapt, pe tine te bat ideile. Ai 3000 si ceva de postari si 4000 de idei. Colegii cu experienta ti-au mai spus sa te axezi pe un acvariu, si cand atinge potentialul maxim treci la urmatorul.
Oricum esti un PLUS pentru acvaristica romanesca
La varsta ta, majoritatea copiilor nu stiu decat joaca si putina carte
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
Acum ca ai dat examenele, treci si tu la next level, joacate cu fetele ''de-a mama si de-a tata''
|
 |
|
|