| Message |
|
|
|
Poti achizitiona pastile fertilizant de la dupla sau dennerle care se pun o data pe saptamana.
Sunt foarte, foarte bune.Eu asa procedez!in vacante.
|
 |
|
|
|
cu ce ai taiat roca vulcanicat???
|
 |
|
|
|
este un substrat cu o granulatie de 3=4 mm, roca vulcanica sfaramitata, apa nu o coloreaza in nici un fel.
|
 |
|
|
|
hipermanganat de potasium este toxic in acvariu.
Am gasit un substrat pentru plante de sera din tuf vulcanic, vream sa pun in acvariu pe post de substrat dar pe cutie am observat ca scrie tratat cu aceasta substanta.
Sa l folosesc in continuare in sera sa mi iau adio de la ideea folosiri si in acvariu?
Multumesc anticipat!
|
 |
|
|
Antoniot wrote:Ma intereseaza in mod special modelul de la Marine Magic!
Astept oerte!
Multumesc anticipat!
Cumpar AquaMedic Reefdoser triplu -SH
Marine Magic aquarium dosing pump - Triple -nou
Astept oferte pe pm
ofer 600 ron
|
 |
|
|
|
Ma intereseaza in mod special modelul de la Marine Magic!
Astept oerte!
Multumesc anticipat!
|
 |
|
|
luciano_a wrote:am inteles !
nu vad de ce ar fi cu suparare atunci cand cineva iti da un sfat ,si mai ales cineva care a iesit de mult din faza de incepator!
astazi am sa scot si scoica de acolo,mai am ceva plante artificiale ( 3-4 buc ) prinse in spuma aceea pe care am sa le scot cat de curand.
am o promisiune de la cineva ,care o sa-mi aduca niste plante ,si in momentul acela vor zbura toate cele artificiale de acolo(probabil o zi-doua)
legat de faza cu ancitrusul....am facut-o deja  sper ca nu este prea curand(2 hoplo si ceva despre care nu stiu cum se cheam a,eu il numesc "monstru marin" :lol 
Agamixis pectinifrons ii zice la monstruletul tau, este nocturn si ii place foarte mult hrana vie sau bucatele de ficat de pui!
|
 |
|
|
|
Daca ai spatiu gandeste l nesimtit de lung si lat chit ca mai amani 1-2 ani achizitionarea echipamentelor.
Concentreaza te asupra standului si acvariului cu toate calculele luate pentru depozitarea tuturor echipamentelor.
Sa nu irosesti nici macar un cm din spatiul disponibil de care vei dispune si investeste in sticla de calitate si manopera unui profesionist si la stand si bazin.
Apoi te poti indrepta spre un capac sau lampa(acum se gasesc lampe profesionale la preturi foarte decente si calitative, cere statul lui steff88 de pe forum)
Ultima grija sa ti fie filtrarea, pentru inceput poti merge cu filtre interne si bureti mari de calitate.
Eu am latimea acvariului de 79 cm masurat din interior, (fara grosimea geamurilor.) si merge si mai mult pentru un efect special.
Gandeste te pana in ziua mutarii la bucuresti si gandestel la dimensiuni maxime, cu siguranta vei regreta daca ai fii putut sa l faci un cm mai maricel.
|
 |
|
|
viulian wrote:Din cate stiu eu, n-ar fi hermafroditi, dar pe de alta parte femela poate stoca 'semintele' multa vreme  deci poti avea pui si cu un singur melc fara sa stii de ce.
E greu sa te prinzi de diferente, doar daca ai multi si se vad... eu n-am prea putut. Aici mai multe informatii si poze: http://www.applesnail.net/content/anatomy/reproduction.php
am trait cu impresie eronata mult, mult, timp...
|
 |
|
|
vvasile wrote:care sunt diferentele sexuale intre melcii pomacea
sunt hermafroditi din cate stiu eu
|
 |
|
|
Jolie wrote:Nu ma pot abtine de la un comentariu dar se pare ca acea pisicuta a stat la dvs in casa 8 ani DEGEABA daca sunteti in stare sa o dati unui strain ptr ca va vine un bebelus in casa. Pentru asta exista accesorii, nu animale. Sa nu ma luati in nume de rau, voi cauta si eu un doritor.
eu am avut un caz in familie in care s a intamplat lucrul mentionat mai sus de mine cu un fir lung de 6 cm de la un catel sa stagneze ceva timp in talpa sugarului iar disconfortul a fost extrem( plansete pana la lesin, saptamani de spitalizare) pana s a reusit o anamneza in care sa iasa problema.
Sa rezolvat instant dupa ce s a scos firul de par sub o lupa........
Eu am crescut intre animale chiar si in perioada de sugar, strabunica povestindu mi cum ma lasa cu o catea lup in grija in timp ce dormeam si nu am avut problemepatologice, insa din motive necunoscute in era noastra se intampla multe lucruri noi cu imunitatea si nu este de joaca daca pediatrul iti recomanda sa te desparti de animal daca stai la bloc .....zicandu ti clar ca acel animal este un factor de risc asupra noului nascut.
Mai ales daca este alergic nu mai vorbesc.....
|
 |
|
|
Uploaded with ImageShack.us
o am donata de la un coleg de pe forum, darius!
Mi s a spus despre ea doar ca ar fii o orhidee!!!
Nu prea da semne sa i mearga bine la mine in acvariu desi mi s a spus de fostul propietar ca i ar fii inflorit si daca i se ofera conditii ii merge bine.
Stiti ceva de aceasta "orhidee"? sau ati auzit vreodata de vre o specie aquatica sau de adaptarea ei submersa?
|
 |
|
|
|
sau fire de par care pot patrude usor in toate cele trei straturi ale pielii provocand sugarului dureri fara simptome patologice si o diagnosticare foarte greoaie.
Bineinteles ca poate sa aibe si 10 pisici sa nu se intample nenorocirea dar exista cazuri iar pediatrul nu recomanda animale in prezenta sugarilor din acest motiv.
|
 |
|
|
|
au si cei de la bison silicon negru pentru seminee il gasesti in carrefour
|
 |
|
|
|
fossilis din cate stiu sunt interzisi in petshopuri fiind destul de periculosi.
Am avut si eu pe vremea cand eram pusti foarte multi, daca ii dai de mancare bine nu o sa ai victime in acvariu.
Le plac mult tubii, ficatul de pui,larvele de libelulele.
In acvariu cresc pana la 45 cm
|
 |
|
|
|
rezolvat
Multumesc!
|
 |
|
|
florinisaiu wrote:Vreau sa lipesc un corp de neon (din ala clasic)de o sticla;oare merge cu silicon?
Eu am lipit o rama de aluminiu de sticla si tine foarte bine, silicon negru 881.
Dar corpul de neon daca se incalzeste nu stiu cat de bine ar mai tine si poate fii riscant.
|
 |
|
|
Greu de realizat un astfel de scenariu intr un acvariu, desi mi as dori.
Totusi nu putem compara natura cu un bazin......daca ai citit despre ele stii ca in primele stadii de viata sunt practic ca purici de balta.
Intr un acvariu de 60 litri cu peste 50 midii mature(nr masculi/femele aproximativ egal, daca pui un singur guppy nu mai vezi nici un astfel de larva!!!
Ti o spun din experienta!!!!
Mai ales la un astfel de procentaj de nr. midii cu litraj, intr un acvariu fara alte vietati se fecundeaza doar cateva oua.(20-30 ochiometric)
Pe acest site se poate afla toata anatomia si fiziologia.
Pe sagetile din dreapta sus se dau paginile.
http://el.erdc.usace.army.mil/zebra/zmis/zmishelp4/life_cycle.htm
|
 |
|
|
|
Doar la un centru de incarcare co2 ii poti schimba robinetul plus verificarea tehnica.
Daca stingatorul este tip G este conceput special pentru umplerea lui cu co2, rezista la presiunea de 250 bar si are stantat informatiile pe ea.
|
 |
|
|
bamse_il wrote:Le dai ceva special de mancare?
apa verde
|
 |
|
|