[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: abril
Forum Index » Profile for abril » Messages posted by abril
nu m-ai descurajat deloc,chiar ai dreptate tin o gramada de pesti care n-au nici o treba unu cu altu intr-un acvariu foarte mic.
Mie imi place cand vin de la servici sa ma uit la ei...ma relaxeaza
Acum ca m-ai facut curioasa....ce specii de pesti sunt compatibili?
mersi frumos
in primul rand,sa stii ca e prima data cand postez ceva pe un forum de acvaristica.Vroiam neaparat o parere mai profesionista,pt ca m-am saturat de parerile amatorilor....ca asa nu e bine....ca asa e bine.
Nu stiam care-cum sta treaba p-aici......am sa ma prezint si eu....
Gabi ma numesc,si de craciun am primit cadou un acvariu de vreo 30l cu capac,cu filtru,cu pompa de aer,termostat si termometru.
Iar un prieten mi-a facut cadou de la el niste pui de guppy(ca a zis ca e placerea mai mare sa-i vezi crescand),vreo 30-40 de pui.Pana in ziua de azi s-au facut marisori,au inceput sa se coloreze si toate cele.Iar eu am inceput sa mai imi cumpar niste pesti(2 zebre,5 neoni,4 sanitari,2 xifo,2 molly),....si de aici au inceput toate vorbele.....ca "aia" nu e bine sa-i i-au,ca zebrele elimina o substanta care face rau celorlanti,ca carasii nu se inteleg bine cu neonii.
Vreau sa zic ca pestii mei se simt foarte bine,nu se "musca",nu se alearga,sunt ok
Si asa m-am hotarat sa va cer o parere referitor la ei

buna.de curand mi-am facut si eu un acvariu cu toate cele,pestii se simt bine,nu mi-au murit nu nimik.
am xifo,guppy,carasi,sanitari,neoni si zebre.
problema mea e ca un prieten mi-a zis ca sa scap de zebre pt ca un moment dat o sa elimine o substanta anume care ii va omori pe ceilalti,si ca nu am facut bine ca am cumparat carasi pt ca o sa-mi manace neonii.
ce sa fac?sa scap de ei?ca mie mi se pare ca se inteleg bine si ca se simt bine.
va rog sa ma ajutati cu un raspuns

Forum Index » Profile for abril » Messages posted by abril
Go to: