[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.pavelescu
Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Sherlock Holmes (versiunea cu Lucy Liu pe post de dr. Watson) avea stupii sus, pe cladire.
Oricum, parerea mea e ca nu poti ascunde stupii de vecini si mi-e teama ca o sa ai mari probleme. Ai grija sa nu ai vre-un vecin alergic la intepaturi de albina, ca dai in alte cele..
Need help? Mai e loc de una?
Evident ca glumesc, atata minte am si eu..

Vad ca fuge de zonele puternic luminoase si cand o apuca plimbatul nu-i sta nimic in cale. S-a deplasat chiar si pe sub pietre, am fost nevoit sa stabilizez cu pietre mai mici o constructie putin mai instabila, ca sa nu ma trezesc cu piatra infipta in geam.
Am vazut o data cu se deplaseaza cu viteza: se strange, isi dezlipeste ventuza si se lasa dusa de curent. Apoi se agata cu tentaculele si isi face un nou "cuib".
De hranit, o hranesc la 3 saptamani, o luna (inainte ii dadeam o data pe saptamana, dar am citit ca ii fac mai mult rau decat bine).

Misto baboi are nenea ala

Ia suna aici si vezi ce si cum:

http://www.totalsign.ro/276-prod-Plexiglas
M-am tot holbat pe reefcentral si aiurea.. Am o anemona GBT pe care o mananca in koor, grav de tot. Se plimba ca la ma-sa acasa, ara nisipul si imi strica fengshui-ul cu pietrele (are forta, vaca).
Din ce am citit, se pare ca asa le apuca pe unele, dar n-am gasit nici o solutie. Oare daca o lipesc cu superglue de o piatra, e naspa rau?
Pacat de el
Baiat bun Radu, dar e putoare si face totul la repezeala. Imi amintesc cu placere de el, acum cativa ani era foarte grijuliu si atent la detalii.
Acum e ok, si-a revenit. Mi-ar da foc cu prima ocazie
Nene dragosch1, prin ce zona stai? M-ar interesa niste GSP.
A disparut scorpia si serpalaul?
Du-te-n moasa-ta pe gheata de grasan
Imi pare rau ca am dezamagit, dar nu creste suficient de repede cat sa dau la toata lumea in timp util
Un bazin de generic

Nenea Porcu, bazinul asta n-ar trebui sa stea la loc de cinste? http://acvariu.ro/forum/forums/show/0/61.page
Macar ancistrusii nu au sexualitate indoielnica
Ca sa te convingi cat e de eficace, te rog sa-l intrebi pe George Monda cum statea cu NO3-ul inainte si dupa chaeto

Te am in vedere, pana acum am impartit pe unde am putut, mai am obligatie la CristiC si nenea Kiru, apoi iar la George. Printre picaturi, te strecor si pe tine cu o mana de alge
aerosv wrote:un inlocuitor al NOPOX-ului.

http://www.reefnation.com/much-chaeto-enough-nitrate-balance/
Asculta-l pe tataee, ca stie ce spune.
Si eu aveam sticla la vechiul coparseu si la 2 saptamani era imputita cu sare si zeama care sarea/se evapora din acvariu. Daca aveam acris, o beleam
dan.pavelescu wrote:
Daca tii neaparat sa fii cool, ia-ti o tigara electronic si solutie cu nicotina zero, cu aroma de ce vrei tu (evita menthol-ul).

Exact
Blue14 wrote:electronicele pot sa cauzeze apa la plamani.....

Povesti. Am vazut un documentar pe Discovery (sau program asemanator). Nici vorba de apa la plamani, asa ca baga cu incredere.
Ai de ales intre o presupusa apa la plamani si un cancer 99% garantat.
A, plm
Io am 1,72 m si 65 de kile

Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Go to: