[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.pavelescu
Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Iti trimit eu o scula din asta, dar trebuie sa te descurci de niste carbuni.
Am terminat, dar le dau jos si incep de la zero. Trimite ajutorul
Mi-am luat inima-n dinti (sau intre picioare) si am curatat celebrele geamuri. O fo greu (vorba unui clasic batran), dar le-am curatat.
Imi propusesem mai multe - sa spal "ciorapii", sa curat cupa skimmerului, sa curat cele 2 pompe de valuri, sa aspir prin sump, sa fac schimbul de apa. Dar, e si maine o zi. Si poimaine. Si raspoimaine. Na, o las pe weekend, poate n-o sa mai fie nevoie
Si eu am salivat multa vreme dupa un imperator, dar nu prea am incredere in parametrii apei din bazin. Si, ca sa fiu sincer, habar n-am ce parametri are apa din bazinul meu
Sa-ti iau oscarii pe cuc

cristimv wrote:de cand am inceput sa dozez Red Sea Coral Foundation B, PH-ul sta constant intre 8,10 si 8,16. Dozez cam 40ml pe zi la aprox. 80l de apa.

Da, usor de zis. Si la un bazin de 500-600 de litri, cumperi o sticla de Red Sea Coral Foundation B la 2 zile?

CO2 scrubber-ul e o solutie relativ ieftina, care iti mentine un nivel constant al PH-ului, fara fluctuatii mari/bruste. Si il ridica, mai mult sau mai putin, in functie de anumiti factori.

Nu te complica.. Fierbe lemnele in apa cu sare grunjoasa, apoi in 2-3 ape fara sare. Asta e tot.. Unde locuiesti?
Vorba aia, te plangi ca n-ai bani dar umbli cu doi rinichi la tine
Te urasc, nu mai vorbesc cu tine
Scopul fiind? Sa ii creezi o pelicula anti-tanin, sau ce? Exista rasini epoxi pentru asa ceva..
Sa-ti traiasca, sa fie sanatoasa!
Ruleta, polobocul si vinclul, ca sa iasa drept. Si sa le dai holzsuruburi in 3 puncte, pentru rezistenta
Maestre, maine mi-am programat drum la posta. Iti dau maine seara tracking number pentru obiect. Sper sa-ti placa

smilie
Ce plm aveti bre, va apuca ca pe motani, primavara?
Hai ca vedem cum facem, tinem legatura.
Miercuri dupa-masa esti ocupat rau? Prin ce zona stai?
Un pic de la Claudiu, un pic de la mine si iese ciorbica buna
La mine e pe dos. Imediat ce o hranesc, a doua zi e deja in capatul celalalt al acvariului.
Vezi aici sefu, ca filmarea e cu mult albastru si nu ne putem da seama:

https://reefapp.net/en/lex/searchresultangular?key=Chaetodontidae

Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Go to: