Mi-am luat inima-n dinti (sau intre picioare) si am curatat celebrele geamuri. O fo greu (vorba unui clasic batran), dar le-am curatat.
Imi propusesem mai multe - sa spal "ciorapii", sa curat cupa skimmerului, sa curat cele 2 pompe de valuri, sa aspir prin sump, sa fac schimbul de apa. Dar, e si maine o zi. Si poimaine. Si raspoimaine. Na, o las pe weekend, poate n-o sa mai fie nevoie
Si eu am salivat multa vreme dupa un imperator, dar nu prea am incredere in parametrii apei din bazin. Si, ca sa fiu sincer, habar n-am ce parametri are apa din bazinul meu
cristimv wrote:de cand am inceput sa dozez Red Sea Coral Foundation B, PH-ul sta constant intre 8,10 si 8,16. Dozez cam 40ml pe zi la aprox. 80l de apa.
Da, usor de zis. Si la un bazin de 500-600 de litri, cumperi o sticla de Red Sea Coral Foundation B la 2 zile?
CO2 scrubber-ul e o solutie relativ ieftina, care iti mentine un nivel constant al PH-ului, fara fluctuatii mari/bruste. Si il ridica, mai mult sau mai putin, in functie de anumiti factori.