[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: c4t4lyn
Forum Index » Profile for c4t4lyn » Messages posted by c4t4lyn
Am omis sa mentionez ca se vinde doar pachetul integral, iar pretul este negociabil.
Scot la vanzare:
Acvariu Pearl 40 rectangular black de 30l dotat cu filtru intern, incalzitor si neon http://www.charterhouse-aquatics.co.uk/catalog/images/aquael/pearl_40_rec_black.gif
Filtru extern BOYU EF05 cumparat de 1 saptamana http://119.img.pp.sohu.com/images/2007/8/22/11/26/1152588a1af.jpg
Diverse: ceva Ferro si Easycarbo, mincioc, mancare, pietris, termometru.
La acest pachet intra si toate platele: o tufa mare de moss, blixa, glossostigma, si altele, si vietuitoarele: 5neoni, 4 rasboras, aprox 30 de creveti red cherry, melci.
Pretul de piata al pachetului este in jur de 500 lei iar eu il dau cu 300.
Va rog mai repede deoarece este pacat de bietele vietuitoare mutate.
Pestisorii sunt dati. Se poate inchide.
Salut,
Am de dat 2 xipho si o femela de guppy matura.

O zi buna!
Salut,
Multumesc pentru aprecieri.

Femela de xipho(dreapta jos) nu este gestanta, desi mi-as dori. Intr-adevar imi plac deoarece aduc o pata de culoare in acvariu si sunt activi, in plus puii sunt foarte comici si draguti. Am avut o pereche care se intelegea foarte bine si era "productiva", dar odata cu mutarea in noul apartament acum mai bine de un an au murit. Acum am mai luat o pereche, dar barbatelul(stanga jos) este cam "fatalau" . A ramas micut, cam trage femela aia de el!. Initial erau amandoi la fel de mari, si mai nou femelei a inceput sa ii cresca coada ascutita(am citit mai demult despre ei si am aflat ca se poate schimba orientarea in timp in functie de personalitate si de pereche!). Am sa mai caut o pereche compatibila.

Cat despre un bazin mai mare... nu cred ca exista o persoana care sa aiba un acvariu acasa si care sa nu isi doareasca altul mai mare si mai spectaculos. Dar pe viitor cand voi dispune de mai mult spatiu si resurse cu sigurante voi lua unul mai mare.

O seara buna!
Din pacate am avut ceva probleme la PC si nu mai am poze vechi, dar pun mai jos cateva poze recente.

Legat de un bazin mai mare va veni si acesta cand voi avea mai mult spatiu!
Despre compatibilitate sa stii ca se inteleg destul de bine si sunt bucuros ca sunt pestisori pe la toate "etajele". Mai suparati sunt neonii care stau cam ascunsi cate odata(cu siguranta au nevoie de mai mult spatiu).
Cat despre intervenit sa nu credeti ca ii las in balarii si morti de foame . Ma refer la ideea ca nu imi place sa experimentez prea mult. Sa bag cate si mai cate substante, sa schimb pestii la 1-2 luni si sa refac setup ul toata ziua.
Acum am ceva probleme cu algele care au inceput sa se puna pe sticla de cand am bagat mai multa lumina. Si am nevoie de cativa Neritina Zebra sa ii pun la treaba(apropo!).

Multumesc pentru sfaturi si pentru primire!

Foto:
pe 24.10.2009
image

pe 20.12.2009(jungla)
image

imageimage

acum
image

Cam atat deocamdata, o seara buna! Si un an si mai bun! La Multi Ani!
Salut!

Caut Neritina Zebra. Pentru cei care au de dat sau de vandut sau pe unde se gaseste prin Iasi va rog sa lasati un mesaj.

Multumesc.
Ma numesc Catalin si sunt din Iasi. Am un acvariu de 30l din primavara lui 2007 si imi place sa nu intervin prea mult in "desfasurarea activitatii". Bazinul a fost refacut complet de 3 ori (cam o data pe an).
Am o buturuga, ceva java moss, ceva plante pe care nu stiu momentan cum se numesc, 6 neoni, 4 rasboras, 2 xipho, 3 zebre, vreo 30 de creveti red cherry de toate dimenriunile, melci Melanoides tuberculata fara numar si ceva maidanezi. Am un neon si un bec economic in total de 28w un filtru extern pe principiul vaselor comunicante.
Am sa pun si cateva poze daca gasesc.

Numai bine!

Forum Index » Profile for c4t4lyn » Messages posted by c4t4lyn
Go to: