[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: ACVARIST 98
Forum Index » Profile for ACVARIST 98 » Messages posted by ACVARIST 98
cam cati cory trebuie sa tinem in acvariu de 30l
eu am decat unul

am 3 guppy un hoplo un platy un cory
4 ancistrusi ar fi suficient pentru acvariul tau!
bine ai venit
exista vrun pet-shop de acvarii in slatina???
cu ce pot sa hranesc pe cory.exista mancare speciala pentru aceasta specie de peste??
vibrator fish'r
pesti guppy hoplo cory platy
incalzitor 13,5 w
volum 30 l
din ce cauza isi pierde hoplo coada.am pus albastru de metil si isi revine
din ce cauza???
Porcu wrote:Asteptam o scurta prezentare, sa-ti completezi locatia ....... si sa rasfoiesti un pic regulamentu'.

dar poti sa ma ajuti cu ce te-am intrebat.
multumesc
Porcu wrote:Asteptam o scurta prezentare, sa-ti completezi locatia ....... si sa rasfoiesti un pic regulamentu'.

am completat
Dragosdiscus wrote:Este si mancare speciala pentru catfish. Dar presupun ca nu este singurul peste din acvariu (mic pentru hoplo), asa ca nu face o dieta speciala. Mancare de calitate (adica de firma) si cat mai variata. Ca regula generala la Welse :aport ridicat de vegetale.

ms
ACVARIST 98 wrote:am si eu un acvariu mic de 30 l si as dori sa stiu ce pot sa ii dau sa manance la sanitarul meu ,hoplo catfish are cam 5cm javascript:emoticon('');
multumesc
am si eu un acvariu mic de 30 l si as dori sa stiu ce pot sa ii dau sa manance la sanitarul meu ,hoplo catfish are cam 5cm javascript:emoticon('');

Forum Index » Profile for ACVARIST 98 » Messages posted by ACVARIST 98
Go to: