[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: vladr76
Forum Index » Profile for vladr76 » Messages posted by vladr76
Vand acvariu Tetra 60l cu toate accesoriile (filtru, plante, pesti, decor, mancare, pompa substrat, incalzitor.......)

Pret 400 lei
Pentru detalii PM
Buna ziua,

Astazi cand ma uitam in acvariu vad un Microrasbora Galaxy nu mai are aripioara dorsala si ii lipseste si o bucata din corp (arata foarte rau). Mai am 5 bucati si am mai vazut inca pe unul o pata alba, parca ar fi muscati de cineva. In acvariu mai am 2 Labeo (de vreo 5 luni), 2 SAE, 10 neoni, 6 Rasbora si vreo 10 Guppy cu pui cu tot. Pe cel lovit rau de tot, l-am scos si l-am pus in alt acvariu mai mic. De la ce credti ca e? este vreo boala?. De intrat in filtru, nu poate sa intre pentru ca este protejat bine.

Va multumesc
Astept oferte din Bucuresti. Multumesc
Sal, Vreau si eu 5 buc, se poate? Multumesc
Acvariu s-a dat, se poate inchide. multumesc
Ultimul pret: 200 lei
Ultimul pret: 900 lei
Acvariu Tetra AquaArt 60l full option cu pesti si plante:
-Sistem iluminare 15W
- Filtru intern Easyceystal FilterBox 300
- Incalzitor Tetratec HT
- Pompa aer TetraTec APS 150 cu furtun si perdea de aer

Se mai ofera:
1)Tratament plante -Aqua plant basic(Aquatic Nature-300ml)
-Planta Min(Tetra plant 250ml)
-Aqua safe si Easy balance (Tetra Aqua)
2) Tratament pesti : Costapur (Sera- 100ml)
3) Aspirator electric pentru substarat –Perfektus (Hobby)
4) Pompa apa manuala
5) Priza programabila
6) Magnet pentru curatat geamuri
7) Diferite feluri de mancare
Cool Termometru cu alcool
9) Inel pentru hranire
10) O bucata mopan, o nuca cocos, si un décor in forma de buturuga

Diverse feluri de plante (nu le stiu denumirea), substrat format din nisip si pietris

Pesti: 17 Neoni , 7 Microrasbora erythromicron, 2 Microrasbora galaxy, 2 Labeo, 2 Sanitari, 1 zebra si 3 guppy

Tote produsele sunt achizitionate in Noiembrie de la Zooland Cora si au garantie 2 ani.

Nu se vinde separat

Pret 1000 lei
Pe langa acvariu si accesorii mai ofer si 25 pui de guppy, 1 zebra, si 7 microrasbora
Revin, Filtrul este Tetra EasyCrystal. Pentru pompa de aer ofer furtun si piatra.
Acvariu folosit 2 luni, cumparat de la Cora pantelimon, garantie 2 ani, filtru intern Tetra easy cleaner, sistem iluminare, pompa aer Tetra50. Pret 250 ron.
I-am separat, am pus si albastru de metil. Ce hrana de calitate imi recomandati?
Pai poate pana ma duc eu sa cumpar un acvariu de 20l moare.
Ieri i-am separat, sper sa fie ok, in continuare. Trbuie totusi sa-i fac un tratament. Ce i-mi recomandati? Bolul are apriximativ 10 L. Multumesc.
Am un beta mascul si o femela pe care ii tin intr-un bol. Astazi cand am schimbat apa am observat ca masculul arata foarte ciudat. Aripioarele si coada i s-au macinat, si parca are ceva pe ele, ca o alga sau asa ceva. Jumatate din coada a disparut. Inoata normal, se plimba prin acvariu, maninca. Ce poate sa aiba? In ultima saptamana i-am pus si o planta, sa fie de la planta? Va multumesc.

Forum Index » Profile for vladr76 » Messages posted by vladr76
Go to: