[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: veltzyy
Forum Index » Profile for veltzyy » Messages posted by veltzyy
Am descoperit ca femela respira cu o singura branhie si o sa-i tratez contra viermilor intestinali.
Scot la vanzare perechea mea de discusi de 17 cm din cauza ca apa mea de la robinet nu le place si lor si nu s-au acomodat cum ma asteptam eu.
Pestii mananca si sunt vioi/ foarte activi.. In plus m-am apucat de un plantat .
Masculul: Pigeon
Femela: Blue Cobalt

Provenienta discusmaniac

image
image

Pret 400 lei!
De ce nu il faci putin mai inalt?
Cu 10-15 cm si se vede mult mai bine.

Bafta
Ti-am lasat mesaj la ciclide...
Ii iau eu daca ii poti trimite pana in Sibiu.
Il iau eu daca ai cum sa il trimiti la Sibiu!
Nisipul sau pui de kingsizei + un acvariu(40x30x30) din Hornbach si un filtru Hailea - 100ron M-ar interesa pe mine daca ii mai ai!
Care e suma minima/numarul de pesti pentru care trimiti in tara?
Numai bine!
Si eu am un corry exact la fel.
S-a facut bine?
Salut.
Poti trimite si la Sibiu niste plantute?
Numai bine!
Am luat o pereche de scalari impreuna cu ~200 pui de o saptamana de la un prieten in urma cu 4-5 saptamani. A 2-a zii erau ok dar femela a inceput sa mananca puii pana nu a mai ramas nimic.... Am zis ok lasa ca depun ei si la mine. Femela nu a mancat nimic(sau aproape nimic) de atunci si a depus la 2 saptamani de cand a mancat puii. Icrele au rezistat pana a 2-a zii cand le-au mancat impreuna. Acum dupa inca 2 saptamani in care nu a mancat femela nimic a depus iar un numar foarte foarte mic de oua. Nici 50 nu cred ca erau. Acum sunt ~30 ore de la depunere si au mai ramas 2-30 icre. Ce sa aiba femela mea?

Pretul se reduce cu 10%
Dimensiuni: 60lx38hx26l Acvariul are 2-3 saptamani maxim de cand a fost umplut prima oara. Are lipit autocolant albastru turcuaz dar la cerere se poate da jos. Mentionez ca este home made. Atasez si niste poze:
Trimit doar celor care isi asigura transportul! Pot oferii si teava PVC pentru depunere! Pret 60 lei
Dau la schimb un filtru tetratec ex600 impecabil pe alt filtru mai mare. Ofer diferenta!
Si pe mine tot discusii ma intereseaza. Dar aia maturi
Ai pm!
ce model e?
Are cineva un filtru extern mai mic in plus?
Pai scalari.... Mai incolo discus e bine? Ponta aceasta nu o voi separa de parinti pana nu "se pun pe picioare" Acum am 3 acvarii:
55l cu 4 scalari, 84l 2 scalari, si 100l in asteptare steril.
Am si eu 2 tipuri de apa: cea de la robinet moale si cea din fantana care este foarte dura. Eu in acvariu am ph 6-6.5 si ma mai chinui sa il ridic pana pe la 6.5-7 o data la 2-3 saptamani

Forum Index » Profile for veltzyy » Messages posted by veltzyy
Go to: