[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: ovidiu85
Forum Index » Profile for ovidiu85 » Messages posted by ovidiu85
Imi cer scuze daca am deranjat si nu am intentia de a discredita alte site-uri de profil. Din acest motiv nici nu am intrat in prea multe detalii.
Intentia mea este sa-mi desfasor activitatea intr-un mod cat mai civilizat si sa nu mai repet "greselile" din trecut.
Multe pareri de rau!
Voi reveni cu detalii asupra intrebarilor anterioare si sper sa urc si cateva poze.
Multumesc pt intelegere!
Eu am un mare respect pt adminii de pe forumurile de profil, deoarece stiu ca sunt oameni competenti si cu un nivel ridicat de cunostinte. Dar daca ei isi pun mintea cu un mucos ca mine si ma mai si provoaca pt. un lucru minor facut fara intentia de a deranja, atunci => un grad ridicat de scarba, nesimtire si mistouri! ). Ca na, oameni suntem si avem si noi niste limite.
Va promit ca nu voi face "scandal"
Multumesc pentru primirea calduroasa!
Nene snakefishmike esti mare...am citit http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/8264.page si am vazut ca ai enumerat 2 specii de ciclide de talie mica + niste linkuri utile...
Acum vin si eu respectuos cu o intrebare: daca ma incapatanez, cati indivizi din specia "neolamprologus multifasciatus" pot tine in 60 l?
Multumesc anticipat!
Sa nu mai deschid alt topic, aceiasi "problema" o am si eu. Acvariu 60 l si dorinta de a creste o familie de ciclide...Astept evolutia acestui post sa vad ce pot tine
Folosesc 2 tuburi de 15, t8: Sylvania T8 GroLux 15W si un respectiv Sylvania cu care a venit acvariu. Am avut ceva probleme cu algele cei drept, dar sa spunem ca am rezolvat in mare parte umbland la "dozaje" (Co2/fertilizanti). E o perioada aglomerata pt mine acum dar promit ca voi veni cu ceva poze.
Radu.U am o planta luata de la tine in urma unei donatii...Sa stii ca ii merge bine)
Salutare! Ovidiu, 24 ani, Iasi.
Am ajuns pe acest forum la invitatia lui tudor_irimie. Am mai activat pe alt forum de profil, dar in urma unor neintelegeri cu administratorii de acolo am fost izgonit.
Acvariul meu este (momentan) un aquatlantis de 60 l, cu cateva modificari: am mai adaugat un neon, un sistem CO2 home made si plus alte mestereli pe care nu le voi detalia.
Plantele sunt multe la mine in acvariu acum si formeaza o mica jungla , nu le voi enumera....pestii sunt 7 tetrazoane + 2 ancistrusi + 1 cae.
Ma gandesc la o schimbare mare si anume sa ma apuc sa cresc 3-4 ciclide
Pe viitorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....adica dupa ce ajung la o locuinta stabila, ma gandesc la un acvariu foarte frumos plantat si dedicat in totalitate crevetilor.
Cam atat despre mine. Sper sa avem o colaborare buna!
O zi buna!

Forum Index » Profile for ovidiu85 » Messages posted by ovidiu85
Go to: