[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.pavelescu
Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Pana si crevetii care nu-mi plac deloc arata bine in pozele tale
Sunteti ceva de speriat.. duminica spre luni
Multumesc frumos pentru lamuriri, succes in continuare, nu uita sa ne mai incanti cu poze!
Daca nu pune nenea Dragos poze, macar un poker sa prestam
Da, prietene, stiu unde sta ca m-am mai intalnit cu el acum 2-3 ani. Dar exista o mica posibilitate ca 282 sa nu circule prin Austria ;)
20 de barbus tetrazona?
Felicitari pentru realizare, a iesit superb!

Nu-mi spui te rog de unde ai luat "borcanele" din care ai facut reactoare?
Ia vezi ce are nentoo Peti aici, te coafeaza? http://aqua-life.ro/pipeta-fauna-marin-reef-booster-hrana-congelata-hrana-corali-30ml-acvariu-marin-apa-sarata
koala wrote:
- sistemul Bean Animal se face cu teava de 25 sau 32... eu am cu teava de 25 si este la limita pentru pompa aia de 9.000 litri.
- trebuie sa ai flansele "in mana" inainte sa te-apuci sa dai gaurile... pentru flanse si restu' vezi la Peti.
- sistemul BA merge pe 3 tevi, dintre care minim una dintre ele are robinet de reglaj.

O mica observatie, ca sunt patit. Sistemul de tevi din PVC-U este foarte bun, smecher, adevarat si valoros - sa moara dujmanii. Dar, din pacate, apa sarata ataca garniturile de cauciuc de la robineti/olandezi/etc.
Recomand ca robinetii si cuplele care au garnitura din cauciuc sa fie cumva pozitionati deasupra sumpului, pentru ca la un moment dat vor plange.
Da printule, azi-maine le puteam lua din Colentina, luni cine stie pe unde sunt.. la cati km
Da-l jos, pune unul mai putin inalt si asteptam topic nou cu paludarium
Pacat ca am vazut tarziu, m-as fi lipit si eu de o anemona
Silviu Man wrote:Un Passat din 2008 m-a lasat fara alimentare la 100 pe ora, in depasire.

Vorba francezului, shit happens!

Asta e passat-ul tau?

image
I-ai hranit cu mititei, purcel la protap si spareribs?
Aia e din alt film
Topicul asta e trist fara un pic de caterinca

Gabi, ca ai lucrat la Rogue One, uite filmul explicat pe scurt

Of, am nimerit intre betivi..
aLLLx wrote: Am masurat intre pinii controlerului, intre 2 pini tensiunea e aproxiamtiv constanta 21-23v intre al treilea si unul din ceilalti 2 tensiunea creste de la 2 la 4,2v pe masura ce actionez butonul pentru cresterea turatiei de la minim la maxim..

E corect, defectul nu e acolo. Ideal era sa poti masura tensiunile alea sub sarcina, dar nu ai cum.
Fa cum te-a invatat Koala, ca zice bine. Spalatul pompei la chiuveta nu ajuta, fa-i o cura de otet.
Ma uit la poza pusa de Gabi si iar ma mananca in foond sa..
Eu nu sper, sunt sigur, nici nu-mi fac probleme

Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Go to: