koala wrote:
- sistemul Bean Animal se face cu teava de 25 sau 32... eu am cu teava de 25 si este la limita pentru pompa aia de 9.000 litri.
- trebuie sa ai flansele "in mana" inainte sa te-apuci sa dai gaurile... pentru flanse si restu' vezi la Peti.
- sistemul BA merge pe 3 tevi, dintre care minim una dintre ele are robinet de reglaj.
O mica observatie, ca sunt patit. Sistemul de tevi din PVC-U este foarte bun, smecher, adevarat si valoros - sa moara dujmanii. Dar, din pacate, apa sarata ataca garniturile de cauciuc de la robineti/olandezi/etc.
Recomand ca robinetii si cuplele care au garnitura din cauciuc sa fie cumva pozitionati deasupra sumpului, pentru ca la un moment dat vor plange.
aLLLx wrote: Am masurat intre pinii controlerului, intre 2 pini tensiunea e aproxiamtiv constanta 21-23v intre al treilea si unul din ceilalti 2 tensiunea creste de la 2 la 4,2v pe masura ce actionez butonul pentru cresterea turatiei de la minim la maxim..
E corect, defectul nu e acolo. Ideal era sa poti masura tensiunile alea sub sarcina, dar nu ai cum.
Fa cum te-a invatat Koala, ca zice bine. Spalatul pompei la chiuveta nu ajuta, fa-i o cura de otet.