| Message |
|
|
|
- daca ai lipit mai multe autocolante pe spate la acvariu la viata ta decat un angajat al unei firme de publicitate
|
 |
|
|
|
un adevarat razboi pe spatele lui
|
 |
|
|
ce fericit e omu  isi scalda ochii
|
 |
|
|
corect formulat era: - Daca vorbesti la telefon mai mult cu Peti de la Baia Mare decat cu prietena ta.

|
 |
|
|
dan, iti dau eu o masca de gaze, apuca-te de facut o statie de epurare phosguard in bucuresti. cu bani europeni
PS azi ma uitam la stirea asta...mor de ras: http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/un-tanar-din-judetul-iasi-a-luat-fonduri-europene-si-le-a-jucat-la-pacanele-acum-e-anchetat-de-dna.html
|
 |
|
|
Skimmerul se prezinta in stare excelenta.
Avantajul este ca poate fi folosit si la acvarii fara sump. Se monteaza cu un magnet foarte puternic pe geam. Este discret (negru mat)
este cotat pentru acvarii de pana la 600 litri.
http://www.tropheus.ro/protein-skimmer/786-tunze-doc-skimmer-9006.html?utm_source=shopmania&utm_medium=cpc&utm_campaign=direct_link
0720 388 908
pret 490 lei !

|
 |
|
|
|
foarte interesant.
rowaphos absoarbe fosfatul in timp....destul de lent
phosguardul absoarbe mult mai repede fosfatul din apa.
eu nu folosesc decat phosguard de la seachem. mi se pare cel mai bun si eficient.
rowa este bun dar prea mizerabil si greu de lucrat cu el + tulbura apa oricat l-as clati + e scum si capacitatea de absorbtie nu e chiar mare.
|
 |
|
|
|
dragut acvariul. un inceput frumos
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
mugurel wrote:Am hacuit-o de 3-4 ori si nu am observat nimic suspect la restul coralilor, cat despre mine ...
nu-i problema...ca doar o data moare omu...
|
 |
|
|
|
hai cu pozele cu anemona, clownii noi etc ;)
|
 |
|
|
|
a facut toxinfectie alimentara anemona....
|
 |
|
|
|
vedeti ca specia asta in special are concentratie foarte mare de palytoxina.....
|
 |
|
|
|
dan si cristi is deaia marti ai lui iehova
|
 |
|
|
adivb wrote:
elven wrote:inca ceva...din poze pare lumina rece.....algele iubesc lumina calda sub 6500k
asa pare dar din cate imi aduc aminte chinezismele astea ( Hidom al2 si 3) sunt pe la 6500k. Cel putin cu cea Hidom al2 cresteau plantele f bine intr-un acvariu mic cu apa dulce.
Parca vazusem undeva un interviu cu Takashi Amano in care zicea ca plantele de apa in timp s-au adaptat si la lumina mai albastra.
Oricum sunt multumit de rata de crestere.
atata timp cat cresc bine, n-ar trebui sa fie problema. intradevar am vazut si eu cand a zis nea Amano (Dzeu sa-l ierte) ca plantele se pot adapta la spectru......
|
 |
|
|
|
arata agresati...gen s-au batut.
|
 |
|
|
|
de revista sunteti amandoi !