[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.pavelescu
Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Nu mai rade bre, ca e naspa sa vezi dublu

Fa-mi un serviciu: cand mai mergi la maidenhead aquatics, sau cum se numeste dracia aia de petshop, vezi te rog daca au si cat costa o anemona blue gigantea (medium sau xl).
Merci
Maestre, te-ai intrecut pe tine insuti. Frumos, jos palaria!
babaieti, io atat va spui: nu beti vin pelin de urlati, nu e amar ca ala de-l bea tata pe vremuri si o sa scrieti un mesaj scurt ca asta in 40 de minute, cu un ochi inchis
ciprian wrote:Si eu am un filtru EHEIM Liberty nou

Si eu te urasc ca nu mi-ai zis si mie..
Sa-ti traiasca Levi mic, Doamne ajuta, sa fie intr-un ceas bun!
Pasarica, ce animal ai acolo?
Ce te deranjeaza la piatra aia, algele?
Na.. negrul nu face parte din spectrul de culori, e fenomenul definit prin absenta luminii.
Nu stiu sa explic

Pentru ca pigmenti, melanina si tigani
Da, sunt jucausi iar culorile imi plac la nebunie (chiar daca negrul nu e o culoare, dar na..
Multumesc frumos. Sper ca peste 2-3 luni sa arate mai bine.
Merci, o sa ma intorc la gradinarit dupa ce-mi mor iar pestii in grup
Multumesc, sunteti draguti, dar mai e mult pana departe..
Update la vrajeala (youtube nu ne mai lasa sa "lipim" clipurile intre ele, asa ca le pun vrac)

edit: oare dupa un an de tinut la murat, pietrele mele uscate pot fi considerate "vii" ?
Vezi la HB, de acolo ma aprovizionez si eu
Au si grosieri, au si mai marunti.. dupa gust. Ma mai scap si la un saculet cu perlon, preturile sunt absolut decente.
Am incercat sa-mi inchipui cum ar arata un bazin de 3,5m la mine in sufragerie si m-a luat ameteala
In Hornbach gasesti bureti speciali pentru acvaristica, de diverse porozitati. Bureti "la metru", marime bruta, poti taia din ei exact cat iti trebuie.
Ai grija cu buretii de baie, unii sunt impregnati cu substante odorizante si dezinfectanti. E posibil sa te coste cam scump economia asta.
E naspa si nenatural cu bule in acvariu. Strict parerea mea + gusturile mele
Cand ajung in Kurlanda (nachste woche, montag) iti fac o schema cu un prefiltru extern.
Nu strica aspectul cu bureti
Suna la petshop - gruss gott herr vanzatorule, haben sie niste vreo 20 de dastia?
Maestre, mi s-a mai cracanat o idee. Ce zici de un banc de bloodfin tetra?

image
payti wrote:Eu consider ca un burete este un mai bun suport pentru bacterii, acestea dezvoltand colonii mari.

+ rahat + resturi de mancare neconsumata + alte scarbosenii = amoniac fara numar.

Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Go to: