[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.pavelescu
Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu

v1 - Vortech MP40w QD - 1703 lei
v2 - TUNZE COMLINE Wavebox 6208 - 1170 lei
v3 - EcoDrift 4.1 Aqua Medic cu controller + TUNZE Turbelle Nanostream 6025 - 464 lei + 220 lei
v4 - TUNZE Turbelle Nanostream 6055 cu controller + TUNZE Turbelle Nanostream 6025 - 743 lei + 220 lei
v5 - VORTECH MP10w QD + TUNZE Turbelle Nanostream 6025 - 1416 lei + 220 lei
Am vazut un Vortech in actiune, la Aure. Intr-adevar, scule bune. In timp ce scriam mesajul, mi-am dat seama ca eu pot pune un Vortech doar in extremitatile laturii, fie sa bata in lungul spatelui, fie in fata. Pe centru, destul de liniar, sunt bolovanii. Parca nu mi se pare chiar ok, din cate am vazut pompele astea nu au reglaj pentru directionarea jetului.
No, poate aveti nevoie de un stimul pentru a raspunde

Am nevoie de sfatul vostru.

Pompele mele de valuri au inceput sa devina zgomotoase dupa 1 an de utilizare (Jebao RW 15 si 8)
Asa ca am inceput sa cochetez cu ideea de a le schimba, dar nu tot cu Jebao.
M-am invartit, m-am rasucit si am ajuns la urmatoarele variante:

v1 - Vortech MP40w QD - fara alte ajutoare (pompe suplimentare). Ma sperie pretul.
v2 - TUNZE COMLINE Wavebox 6208 - tot fara ajutoare. Ma sperie marimea agregatului. Atat la v1 cat si la v2 sunt obligat sa le tin in laterala mica vizibila, deci ma voi lovi mereu vizual de ele.
v3 - EcoDrift 4.1 Aqua Medic cu controller + ajutor TUNZE Turbelle Nanostream 6025, care sa-mi spele partea din spate a bazinului si rocilor.
v4 - TUNZE Turbelle Nanostream 6055 cu controller + acelasi ajutor ca la v3
v5 - VORTECH MP10w QD + acelasi ajutor ca la v3

Intrebari:

1 - evident, care din versiunile de mai sus vi se par mai ok?
2 - oare chiar am nevoie de valuri, sau doar de curenti? Daca nu-s necesare valurile, rezolv problema usor si ieftin cu doua TUNZE Turbelle Stream 6065.
3 - voi ce pompe/combinatii folositi si daca vi se pare ca ati facut alegerea optima.

Multumesc anticipat.
Foarte misto

Si pretul e absolut decent.

- 55 gallon, 46.99$
- 75 gallon, 56.97$
- 100 gallon, 78.88$ (preturi Amazon)
Bre nea mugurele.. pacat, erai taticul floricelelor moldovenesti. Poate faci cumva si te sucesti.
adrian09 wrote:
1- SOFERI
2- soferi de asfalt

3 - soferi de duminica
um02122 wrote:PolypLab face produse de calitate, dar nu am experienta personala.

Experienta personala, folosit cu succes impotriva ich Polyp Lab Medic. Nota 10.
Din citite, mai toate produsele lor sunt bune.
Succes cu proiectul!

Oare in FZN nu poti face loc pentru un incalzitor mai micut? Monstrul ala strica aspectul bazinului...

image

image

image
Ce ma enervezi cu copepozii aia.. Bine ca aveti voi magazine acolo
Apropo, te rugasem ceva, ai reusit sa te interesezi?

Nu stiu daca trebuie sa ma bucur pentru tine sau sa-mi para rau ca ne parasesti si strici minunatie de bazin.. Dar chiar nu ma pot bucura.
Acum cine ma mai face vedeta? Am fost singurul om din Colentina care a avut parcat in fata blocului un vapor de marimea Titanicului

Daca te hotarasti sa "desfaci" configuratia de mai sus, m-as abona la Vulpinus si anemona rosie.

Mult succes pe unde mergi, ai grija de tine si incearca sa nu renunti la pasiunea pentru acvaristica.
Da, cica s-au dus la offroad.. cu 60 de sticle de vin in portbagaj. Si ajung la destinatie gata incalziti, cu bere si palinca
Offroad = chiolhan

P.S. merg la pariu ca apare si o poza cu lautarul care ii canta la ureche ursuletului
Sefu, dar de unde ai luat stelele, ca nu gasesc pe nicaieri?
Hai, da o fuga pana la mine, repede.
Ma, inchizitorule. Eu am reputatia ca fac cele mai de kkt poze, te rog sa nu te bagi peste mine si sa-mi iei si bucuria asta
Ia-ti un aparat foto si omoara-l pana-ti iese.
M-am indragostit iremediabil de stelutele rosii
Vreau, vreau, vreau!
In sfarsit, ai reusit sa faci o poza mai de Doamne ajuta, pana acum ai macelarit bijuteria aia de nano cu pozele facute cu bricheta.. Idem si pentru minunatia de acvariu mare, ai reusit sa faci juvaerul ala sa arate mediocru in poze. Palma asta e menita sa te trimita pe ebay dupa un aparat foto decent.
Degustatorii de vin ma vor intelege si nu ma vor judeca
La multi ani, bunicule

Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Go to: