[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Lumpy
Forum Index » Profile for Lumpy » Messages posted by Lumpy
Pai de asta am intrebat ca nu am vazut niciunde cum se comporta unii cu altii.

Bun, in final..merg unii cu ceilalti. Multumesc
Vreau sa stiu pentru cand iau acvariul mai mare (sper cat de curand). Eu inteleg ca tu mi-ai scris DA, dar a fost si un raspuns de nu + unul care nu m-a dumerit.
Pe net am citit despre ambele specii pe mai mult de un site, problema era daca se mananca unii pe ceilalti (ancistrusul am inteles ca are placi osoase dar poate il jumulesc) sau daca carasii lasa ceva mancare sa ajunga pe fundul acvariului. offf..greu e
Pana la urma pot sa nu sta impreuna?
Acuma mi s-a aprins si mie becul...
Eu ma uitam zilele trecute la ancistrusi si am ramas fixat pe alge.
Sicer ce e ma bine, sa mananace alge sau sa curete dupa altii?
Imi cer scuze.
Erau doar pentru a curata de alge.
Pai de asta va intreb...
Nu doresc sa cumpar acum ci sa imi fac o imagine, sper sa fac rost de acvariu mare...
Gibiceps merg si ei?
Ceva mai frumos?
Buna
Imi puteti spune va rog daca Ancistrus dolichopterus se pot pune impreuna cu Carasi?
Ce optiuni mai sunt?
Ce pesti sanitari merg cu neoni si sunt draguti, in gen ancistrusi (banuiesc ca astia au nevoie de spatiu mai mare). Si ziceti-mi un total de neoni+sanitari ca sa imi fac o idee
Multumesc
Acvariul a fost 350, pana la 400 am mai dat pe pompa si altele.
Acesta arata discret pt un apartm cu 1 camera...
Am vazut cateva nano si imi plac.
Deocamdata nu voi achizitiona unul mai mare pt ca dorm cu el in camera, asta mic e silentios.
Pai tocmai am dat 400lei+ pe el
Mai mare pe viitor...
Cati sa fie?
Barbus Tetrazona cu neoni merg? Si cam cate exemplare pt 30L in caz ca sunt compatibili?

Sau ce altceva merge cu neoni?
Am inteles, multumesc pt sfaturi.
@Rebella: acel peste de il am pe constiinta a fost din cauza spargerii bolului, era putin lovit.

Forum Index » Profile for Lumpy » Messages posted by Lumpy
Go to: