[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Giga
Forum Index » Profile for Giga » Messages posted by Giga
Cumpar femele ancistrus voalat adulte, daca sunt albino cu atat mai bine posibilitate achizitionare doar Cta sau Buc relatii la tel 0724 102999 URGENT
Se poate inchide, multumesc !
ReBella wrote:Citeste aici si afli : http://www.acvariu.ro/forum/viewtopic.php?t=206

Multumesc frumos ptr indrumare!
Salut si bun venit printre noi !
La vremea cand am facut anuntul aveam pe langa acei neoni ,5 leeri 3 colisa si 3 macropodusi dar cum am spus ceva mai devreme o mare parte din pesti am sa-i dau ptr ca ma pasioneaza mai mult plantele
Cat despre poze ..cu cea mai mare placere dar nu stiu cum sa le introduc
Femela in cauza are 2-3 depuneri la activ,dar ptr ca mi-a murit masculul consider ca este necesar ca cineva care dispune de un mascul, poate continua cu inmultirea lor Relatii la tel 0724 102999 Piata Ovidiu
Detin 18 neoni , 3 colisa ,3 ancistrusi voalati , 2leeri si 3 gupi. Toti acesti pesti sunt adulti <dar cred ca am sa-i mai raresc ptr ca sincer mai mult ma pasioneaza plantele
Detin 18 neoni , 3 colisa ,3 ancistrusi voalati , 2leeri si 3 gupi. Toti acesti pesti sunt adulti <dar cred ca am sa-i mai raresc ptr ca sincer mai mult ma pasioneaza plantele
ReBella wrote:Giga te rog sa fii mai atent,cand vrei sa adaugi un mesaj intr-un topic deschis deja trebuie sa dai click pe butonul pe care scrie "postreply" si NU pe cel pe care scrie "newtopic" ! Pe "newtopic" apesi doar cand vrei sa deschizi un topic nou.
OK. Am inteles!
bazinul are cca 260l net ,substrat prodac, pietris 1-2 mm, pompa tetratec ex 1200, incalzitor jager 300W,osram fluora 2buc, tld 830 2 buc *36 w dimensiunile bazinului sunt urmatoarele L 125cm l 45 cm H 60cm dar scazand colantul, pietrisul si buturuga aproximez ca are in jur de 260l daca ma descurc am sa pun si ceva poze
pompa este teoretic noua dar nu are restul de accesorii insemnand furtun si coturi,este ptr un bazin de maxim 250 l nu am folosit-o decat o singura data ptr a trage apa dintr-un butoi, astept oferte la nr 0724 102 999
Ma numesc Giga sunt din Constanta am un bazin de aprox 280l in care am mai multe specii de anabatide

Forum Index » Profile for Giga » Messages posted by Giga
Go to: