Message |
|
Cumpar femele ancistrus voalat adulte, daca sunt albino cu atat mai bine posibilitate achizitionare doar Cta sau Buc relatii la tel 0724 102999 URGENT
|
 |
|
Se poate inchide, multumesc !
|
 |
|
Multumesc frumos ptr indrumare!
|
 |
|
Salut si bun venit printre noi !
|
 |
|
La vremea cand am facut anuntul aveam pe langa acei neoni ,5 leeri 3 colisa si 3 macropodusi dar cum am spus ceva mai devreme o mare parte din pesti am sa-i dau ptr ca ma pasioneaza mai mult plantele
|
 |
|
Cat despre poze ..cu cea mai mare placere dar nu stiu cum sa le introduc
|
 |
|
Femela in cauza are 2-3 depuneri la activ,dar ptr ca mi-a murit masculul consider ca este necesar ca cineva care dispune de un mascul, poate continua cu inmultirea lor Relatii la tel 0724 102999 Piata Ovidiu
|
 |
|
Detin 18 neoni , 3 colisa ,3 ancistrusi voalati , 2leeri si 3 gupi. Toti acesti pesti sunt adulti <dar cred ca am sa-i mai raresc ptr ca sincer mai mult ma pasioneaza plantele
|
 |
|
Detin 18 neoni , 3 colisa ,3 ancistrusi voalati , 2leeri si 3 gupi. Toti acesti pesti sunt adulti <dar cred ca am sa-i mai raresc ptr ca sincer mai mult ma pasioneaza plantele
|
 |
|
ReBella wrote:Giga te rog sa fii mai atent,cand vrei sa adaugi un mesaj intr-un topic deschis deja trebuie sa dai click pe butonul pe care scrie "postreply" si NU pe cel pe care scrie "newtopic" ! Pe "newtopic" apesi doar cand vrei sa deschizi un topic nou.
OK. Am inteles!
|
 |
|
bazinul are cca 260l net ,substrat prodac, pietris 1-2 mm, pompa tetratec ex 1200, incalzitor jager 300W,osram fluora 2buc, tld 830 2 buc *36 w dimensiunile bazinului sunt urmatoarele L 125cm l 45 cm H 60cm dar scazand colantul, pietrisul si buturuga aproximez ca are in jur de 260l daca ma descurc am sa pun si ceva poze
|
 |
|
pompa este teoretic noua dar nu are restul de accesorii insemnand furtun si coturi,este ptr un bazin de maxim 250 l nu am folosit-o decat o singura data ptr a trage apa dintr-un butoi, astept oferte la nr 0724 102 999
|
 |
|
Ma numesc Giga sunt din Constanta am un bazin de aprox 280l in care am mai multe specii de anabatide
|
 |
|