[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: babbyjessus
Forum Index » Profile for babbyjessus » Messages posted by babbyjessus
Donez o femela de gurami albastri in Timisoara. Am doua si le donez pe amandoua insa nu aceluiasi proprietar fiindca se bat mereu.
http://imageshack.us/f/402/dsc0253ca.jpg/ Pestele 1
http://imageshack.us/f/811/dsc0243mu.jpg/ Pestele 2

Astept reply sau pmul vostru!

Merci
Salutare,
Dupa cum suna si titlul anuntului as dori sa cumpar 8 bucati de corydoras albino, 4 bucati SAE si un melc asasin. Pe lâng? acestea teoretic ?i în jur de 15-20 neoni si eventual 2 gourami.
Prefer sa fie în Timi?oara dac? se poate.

Astept PM sau contact pe messenger: florin.ungureanu86@yahoo.com

Mul?umesc
S-a vandut acvariul. Se poate inchide.
Pretul este negociabil... Scuze de new post dar nu a mers edit
Dupa cum suna si subiectul vand acvariul Eheim de 126 de L complet echipat pentru incepatori. Exact pachetul din hornbach pentru cei care cunosc.
Practic pachetul are:
Acvariu 126 litri cu capac cu 2 neoane, incalzitor apa, filtru Eheim Aquaball 2210, termometru, accesoriu de curatat geamul de la JBL, tub pentru scos apa. Mai am in plus un sac de pietris de 1-2 mm si ceva decor.

Pretul este de 350 de lei si se poate da doar in Brasov.

Motivul vanzarii este ca trebuie sa ma mut incepand cu 1 August in Timisoara.

Contact pe messenger: babby_jessusflo
Salutare,
Dupa cum suna si anuntul cumpar urmatoarele specii de pesti: xifo, molly, dwarf gourami. Daca aveti cumva molly si negri si galbeni ar fi ideal. Xifo as prefera portocaliu aprins cu negru doar pe cozi. Sa nu fie deja maturi dar nici cei mai mici pui posibili. Intelegeti voi cam ce vreau defapt. Astept ofertele voastre. Am de dat eventual la schimb 2 macropodus opercularis maricei si frumosi care se bat toata ziua.

P.S. stiu ca se gasesc si la magazin dar e mai de incredere sa cumperi de la oameni care se ocupa cu asa ceva decat sa-ti umpli acvariul de boli cu pesti luati din magazine.
Salutare tuturor. Am si eu o intrebare in legatura cu produsul celor de la JBL, anti alge, Algol. Ce scrie pe el in romana este doar ce face si ca efectul este vizibil numai dupa o utilizare de cateva zile.
Cam cum se dozeaza daca stie cineva ma refer cam la cat timp se pune doza aferenta cantitatii de apa (asta o stiu). Zilnic sau...?

Astept raspunsurile voastre.

Multumesc
Maine merg la cumparaturi la hornbach si pe la magazinele din oras. A venit in sfarsit ziua cea mare.
Plante ma gandesc la valisneria gigantea si anubias nefiind prea pretentioase. Mai sugerati si altceva?

La gruparea de pesti o sa ma gandesc toata noaptea.
Daca mai aveti sugestii va rog sa-mi spuneti si mie. Astept cu nerabdare sugestiile voastre.

Multumesc
Corect oblic sau chiar orizontal l-am pus intr-un acvariu fiindca oblic nu era estetic.
E alegerea ta.
Da pot lasa guppy afara si pot baga scalari in locul lor sau xifo.
Ma gandeam acuma la chestia asta
Da cam asta am programat sa fac. Azi am pus deja 6 corry in acvariu care ii aveam de la fostul. Am vazut o combinatie interesanta cu guppy, molly si Dwarf Gourami alaturi de cei 6 corry care ii am.
Din cate arata http://www.ratemyfishtank.com/freshwater_compatibility_tool.php acestia par compatibili si sunt destul de interesanti + colorit calumea in acvariu.

Astept parerile voastre.

Multumesc
Da si eu cu un aqua el fan mikro pateam la fel. Ideea e ca se "infunda" buretele daca pot zice asa cu mancare. Incearca sa hranesti mai rar pestii si nu cu foarte multa mancare ci cat pot manca imediat.

Si atunci o sa ti se infunde dar mai rar, mult mai rar. Oricum mai trebuiesc clatiti buretii si rareori schimbati.
Salut,
Am inteles ca ciclidele sunt destul de grele pentru incepatori. Inca ma mai gandesc. Saptamana asta ar fi a 4a de ciclare, o sa-mi iau niste testere sa vad cum sta treaba. Abia astept sami populez acvariul numai ca acum chiar sunt blocat si nu stiu ce sa pun in el .
Salutare,
Dupa cum suna si titulul am de donat mai multi pestisori: 2 carasi aurii foarte frumos si destul de maricei, 2 femele macropodus opercularis, 2 conconius.
In schimb as lua ceva mancatori de alge sau ceva plante (schimbul nu este necesar neaparat fiind donatie).

Locatia: Brasov
Asta cam e ultima saptamana de ciclare. Mai are cineva ceva sugestii? Voi ce aveti prin acvarii?
Salut,
As dori eu plantele daca mai este valabila oferta te rog.
In legatura cu plantele, au cumva alge pe ele?

Multumesc,
Florin
Salutare,
Trebuia sa te interesezi si tu de preturile acvariilor. 400 de roni pe ce ai tu e putin cam mult.
Mi-am luat de la hornbach brasov acvariu Eheim de 126 de litri cu capac cu 2 neoane, incalzitor, termometru, filtru asta la 380 de roni si sincer sunt foarte multumit de el.

Spor
Sincer nu ma complic cu multe plante(co2, lumina exagerata... neah)
Corect Alber.
Eu ii tin si nau nici o treaba cu anubias avand frunza mare si groasa si cu valisneria. Si asa nu sunt plante pretentioase si nici carasii nu se prea dau la ele. O singura problema am avut. Sa bagi valisneria bine in substrat pentru ca atunci cand se extinde mai ies din radacini spre suprafata si ti le dezgoapa "porcusorii" si la anubias cum a zis si Alber sa o legi de buturuga sau o piatra ceva.

Si iarasi spun ca ti-ar trebui un acvariu mai mare mai ales ca ai si carasi vrei si plante cu tot cu substrat ramane foarte foarte putin loc pentru carasi propriuzis.

Mai vezi ce faci cu ei ca asa i-ai chinui numai.

Spor
Salut,
Si eu am aceeasi problema. Am primit de la prietena de craciun 2 carasi. Incerc sa ii donez cu toate ca mam atasat de ei. Au stat intrun bol dar aveam un filtru micut. Sincer carasii sunt greu de crescut. Acum am un acvariu de 126 de litri care inca este la ciclat. Mai are vreo 2 saptamani timp in care o sa ma gandesc daca ii dau sau nu.

Carasii sunt foarte mizerabili de fel. Scormonesc substratul, fac multe excremente si elimina multe substante fata de alti pesti.

Sunt foarte foarte atasat de ei dar intr-un final o sa-i donez cred ca nu am ce face.
Te sfatuiesc sa faci acelasi lucru chiar daca iti iei acvariu mai mare. O sa-ti para rau mai tarziu cand oricum nu o sa-i mai ai(decese). Eu momentan as avea conditii de ei dar tot cred ca o sa-i dau.

E alegerea ta, dar ma repet, eu te sfatuiesc sa ii dai si sa-ti iei altceva chiar si daca schimbi acvariul.

Seara buna

Forum Index » Profile for babbyjessus » Messages posted by babbyjessus
Go to: