[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: bgdvld
Forum Index » Profile for bgdvld » Messages posted by bgdvld

Rog un admin sa inchida topicu'!

Merci,
Bogdan
Salut!

Schimb 4 gurami. 2 sunt gri-bleu marmorat si 2 galbeni (de miere parca se numesc). Dimensiunile variaza cam pe la 8-9-10 cm. Cred ca sunt 2 perechi (asa mi se pare mie dupa conformatie), dar nu pot sa bag mana in foc pt asta pt ca nu ma pricep foarte bine. Ii dau pentru ca am un acvariu de 60 l si sunt cam marisori pentru acesta. As vrea in schimb tot 4 pesti mai mici (nu vivipari pentru ca nu am niciunu) care sa nu fie pretentiosi sau plante, la fel care sa nu fie pretentioase (eventual ceva moss si/sau plante rosii). In cazul in care oferiti pesti imi rezerv dreptul de a refuza oferta dupa ce ma documentez cu privire la pestii oferiti (poate nu imi plac, se fac prea mari, etc).
Eu locuiesc pe la Bucur Obor (Bucuresti), astfel ne putem vedea in aceasta zona.
Astept PM sau E-mail la bgdvld@gmail.com .

Merci,
Bogdan
S-a rezolvat.
Rog un admin sa inchida topicu'.

Merci,
Bogdan
S-a rezolvat.
Rog un admin sa inchida topicu'.

Merci,
Bogdan
mai e valabil? am 2 sanitari hoplo care sunt cam mari pt acvariul meu.
Schimb 2 sanitari Hoplosternum thoracatum. Au cam 13 cm. Sunt cam mari pt acvariul meu de 60l (de unde i-am luat nu mi-au spus ca se fac asa mari, desi am intrebat). Sunt calmi, linistiti si simpatici. In schimb as dori ceva plante/gazon care nu cresc foarte mari. Ma pot intalni cu doritorii doar in Bucuresti seara dupa ora 18.30 - 19.00 la statia de metrou Bucur Obor. Astept PM sau post cu un nr de telefon pt a va suna si stabili exact. Am postat anuntul si la donatii in caz ca nu gasesc schimb.

Bafta,
Bogdan
Donez 2 sanitari Hoplosternum thoracatum. Au cam 13 cm. Sunt cam mari pt acvariul meu de 60l (de unde i-am luat nu mi-au spus ca se fac asa mari, desi am intrebat). Sunt calmi, linistiti si simpatici. Ma pot intalni cu doritorii doar in Bucuresti seara dupa ora 18.30 - 19.00 la statia de metrou Bucur Obor. Astept PM sau post cu un nr de telefon pt a va suna si stabili exact.

Bafta,
Bogdan
Pestii au fost donati toti.

Sunt convins ca au ajuns pe maini bune.

Bafta tuturor!

Rog adminul sa inchida acest topic.
Dragilor,

Novice fiind si necitind inainte prea multe despre acvaristica am cumparat prea multi pesti pentru acvariul meu. COnsecinta a fost ca au murit vreo 10 din ei. De cateva saptamani totule OK, insa tot sunt multi pt mine si speciile prea amestecate, e inghesuiala, etc.... De aceea vreau sa donez urmatorii:
- zebre rosii 3 buc
- neon 1 buc (ceilalti mai mici cred ca au fost rezolvati de scalari)
- gupy 4 buc (2 perechi)
- molly 2 buc
- xifo 1 buc femela
Eu stau in Bucuresti la Bucur Obor.
Vreau doar sa-i dau cuiva care sa aiba grija de ei.
Mailul meu este bgdvld@gmail.com
Sau imi scrieti aici pe forum.....

Bafta
Bogdan

Forum Index » Profile for bgdvld » Messages posted by bgdvld
Go to: