Salut ma numesc Alexandru am 31 de ani sunt din Bucuresti si sunt acvaroholic.
Aceasta este a doua perioada din viata mea cand ma ocup de acvaristica, prima fiind inainte de a se naste cel mic si a culminant cu a avea 6 acvarii suprapopulate, dupa care la insistentele consoartei am renuntat la aceasta pasiune pana cand a facut cel mic vreo 4 ani ca sa pot sa ma inteleg cu el sa nu dea cu ciocanul in acvarii ca nu e frumos si nici folositor.
Pana acum vreo 2 luni am reusit sa strang si de data asta 6 acvarii( 2 de 250 litri, 2 ~ 100 litri si alte doua mai mici);
Dandu-mi seama ca am luat-o iar pe aratura am desfiintat 4 din cele 6 acvarii (am vandut unul dar mai am 3 goale MWAHAHAHAHAAA

) ramanand cu cele 2 mari (bineinteles mai suprapopulate decat Tokio si Mexic la un loc)
Filtrarea la cele 2 acvarii se face cu 4 filtre externe : un Eheim profesional II de 950 l/h, un tetratec de 1200 l/h, si doua filtre JBL 900 si 901 plus mai multe borborositoare perdele de aer si filtre care baga aer.
Incet incet incerc sa reduc totul la un singur acvariu si cu ajutorul vostru poate chiar populat cu mult bun simt.
Traiasca berea.