[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Salut  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
spawn001
Junior member

IP:

Salut ma numesc Alexandru am 31 de ani sunt din Bucuresti si sunt acvaroholic.
Aceasta este a doua perioada din viata mea cand ma ocup de acvaristica, prima fiind inainte de a se naste cel mic si a culminant cu a avea 6 acvarii suprapopulate, dupa care la insistentele consoartei am renuntat la aceasta pasiune pana cand a facut cel mic vreo 4 ani ca sa pot sa ma inteleg cu el sa nu dea cu ciocanul in acvarii ca nu e frumos si nici folositor.
Pana acum vreo 2 luni am reusit sa strang si de data asta 6 acvarii( 2 de 250 litri, 2 ~ 100 litri si alte doua mai mici);
Dandu-mi seama ca am luat-o iar pe aratura am desfiintat 4 din cele 6 acvarii (am vandut unul dar mai am 3 goale MWAHAHAHAHAAA ) ramanand cu cele 2 mari (bineinteles mai suprapopulate decat Tokio si Mexic la un loc)
Filtrarea la cele 2 acvarii se face cu 4 filtre externe : un Eheim profesional II de 950 l/h, un tetratec de 1200 l/h, si doua filtre JBL 900 si 901 plus mai multe borborositoare perdele de aer si filtre care baga aer.
Incet incet incerc sa reduc totul la un singur acvariu si cu ajutorul vostru poate chiar populat cu mult bun simt.
Traiasca berea.
kazaku
Senior member
[Avatar]

IP:

Bun venit.

0771 496 835 Lucian
Blue14
Aquamaster
[Avatar]

IP:

My nano reef

[Email]
radu_dragan
Senior member
[Avatar]

IP:

Salut Alex
Simplu ca Buna ziua,iei un acvariu 4-500l,bagi toate 4 filtrele,lasi doar FH si gata,ai terminat balciul

PS- ma termina mereu prezentariile tale sau prezentarile acvariilor(ai un mod comic-placut)
[Yahoo!]
sv_costin
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Bine ai venit!

Ai ales bine locul unde sa zici ca ai trei acvarii goale...ai toate sansele sa gasesti alti acvaroholici care sa le doreasca...
spawn001
Junior member

IP:

Da Radule cam asa ma gandeam, dar ma chinui sa dau macar unul din alea mari nu mai zic de amandoua ca si mie mi-ar placea unul mare si daca se poate in sufragerie nu pe hol unde le-ai vazut, sa ma si bucur de el.
Aparent americanii nu prea au cautare desi majoritatea sunt superbi si ca forma si coloristic.Probabil temperamentul golanesc ii strica, da' nici cu blegoseniile alea de discusi nu vreau sa ma mai incurc.
Ma gadeam sa pastrez doar FH dar ma chinui de ceva vreme sa cresc delfinii aia de malawi ca tare greu mai cresc si deabea incep sa se albastreasca acum pe la 6-8 cm.
Daca reusesc sa vand americanii si acvariul in care sunt ei, il vand si pe al doilea si imi fac unul imens.Doar sa gasesc cheia de la debara sa o incui cateva zile pe nevasta-mea inauntru sa nu vada ce am de gand.
Apropo, am citit eu gresit sau ai pus trei externe la acvariul cu aia doi FH?
radu_dragan
Senior member
[Avatar]

IP:

Doar sa gasesc cheia de la debara sa o incui cateva zile pe nevasta-mea inauntru sa nu vada ce am de gand.

Apropo, am citit eu gresit sau ai pus trei externe la acvariul cu aia doi FH?
Da,asa am fost sfatuit plus ca pt Brain mai bag 1 la nevoie
[Yahoo!]

Forum Index » Despre noi
Go to: