Nicu mi-a spus ca le dadea tetra discus dar la mine inca nu il baga in seama, temporalasii l-au mancat din prima seara, camd i-am luat eu erau prea mici ca sa poata manca pesti la marimea la care sunt filighera, au totusi vreo 5 cm. Poate nu se vor da la ei dar daca totusi se va intampla asta e )
Mai trece un an pana sa ii haleasca temporalisii, ii am de mult timp si parca nu ma indur sa ii da, plus ca nu mai am rabdare sa ii prind, daca rezista bine daca nu hrana vie scrie pe ei )).
Cu ce sa hranesc capcaunii astia mari? Ca la tetra discus nu prea se dau .
Am eliberat bazinul de JD, asadar pot sa bag altceva in locul lor.
2 meeki au dat ortul popi si probabil si al 3 lea se va duce dupa ceilalti, ca si sintome burta umflata si fecale albe, fecalele albe ma duc cu gandul la flagelate si le voi face un tratament cu metronidazol pentru ca si GT are fecale albe, dar burta umflata nu stiu din ce cauza este.
Asta se intampla cand iei pesti din magazine.
In schimb ceilalti sunt vioi si foarte frumosi.
Vineri vin la Bucuresti asa ca daca stiti ceva surse cu ciclide colorate si frumoase am cateva locuri libere in bazin.
Au poposit azi in acvariul meu 4 temporalis si 4 elioti .
Deja e cam aglomerat si am gasit si red spotted severum dar nu cred ca mai iau.
Sper in week-end la schimbul de apa sa pot sa prind un JD si un GT sa ii scot ca oricum sunt fugariti.
Decorul e in plan, insa inca e vremea frumoasa asa ca in week-end sunt la zbor sau alte activitati asa ca decorul v-a fi amanat pentru cand se v-a strica vremea.
Plante sunt puse ceva in coltul din dreapta si doar atat. Nu le vad locul la plante in setupul acesta.
Merci,
Acum sunt in cautare de ceva ciclide mai deosebite, inca nu stiu ce pentru ca red spotted severum nu am gasit decat o bucata iar aia golden nu prea ma dau pe spate.
As cauta daca stie cineva unde pot gasi uaru sau temporalis.
Moliile au plecat azi. Bineinteles ca am scos toate cioatele ca sa pot sa le prind, dar cred ca le-am aranjat mai ok acum. Am schimbat si lumina si am pus un 830 mult mai calda si mai putina.
Sa nu mai zic ca am vazut azi la cineva niste frontosa de toata frumusetea ). Imi venea sa cumpar cativa dar aia nu se potrivesc cu americanii.
Le-am pus de ieri in cada pentru ca nu aveam unde caci sunt destul de mari. Plutesc si elimina tanin. Le-am pus cateva pietre peste si sper ca week viitor sa reusesc sa le bag la apa.
Nu au fost foarte scumpe nici la maxi pet.
Momentan decorul 3d stationeaza din lipsa de timp. Dar ieri am fost la maxi pet si m-am lipit de 4 cioate si am mai gasit si 4 meeki.
Voi dori probabil decor pe 3 laturi si atunci o sa mai astepte pana ma apuc de el ).
Stiu sunt din Asia dar sunt niste plante destul de rezistente iar in acest setup pestii vor fi pe primul plan.
Nu stiam de cei de la acvamax ca au inchis, nu e o problema , mai sunt si cei de la nevertebrate care am vazut ca pot aduce pe comanda in cateva zile. Timp sa am ca restul vin de la sine .
Asta e decorul pe care doresc sa il fac sau cat mai aroape de el http://www.acvamax.ro/product_info.php?cPath=389_69&products_id=1562&osCsid=p9pbrkbtb2aeignshu8avfd847, daca nu il voi comanda de la ei. Trebuie sa imi dau seama cum voi lipi acele lemne pe decor dar voi incerca sa le prind in al doilea strat de ciment sau daca nu cu silicon.
Plante in mare nu voi avea poate doar ceva echinodorus sau cryptocorine dar nu cred, pestii vor fi baza .