Message |
|
Multumesc de aprecieri.
O sa incerc sa fac maine o poza de jos catre luciul apei.
|
 |
|
Vad ca ultima poza are eroare si nu o afiseaza , asa ca o voi incarca din nou pentru descretirea fruntilor.
|
 |
|
Pai ?i eu am r?spuns cum am crezut eu mai bine.... Nu ?tiu unde e problema ...
|
 |
|
Gabi C wrote:Mai nene eu nu-ti mai scriu in topic petru ca am senzatia ca dai ignore la toata lumea .
Mai cite?te inca o data te rog. Modul lui de expunere m-a deranjat.
|
 |
|
Gabi nu ?tiu care e ideea, o ?tii doar tu, nu este un topic prea stufos ?i r?spunsurile au fost de tipul unor fotografii, restul de r?spunsuri le g?se?ti pe pagina anterioar?. Doar modul în care te-ai exprimat a fost deranjant c? nu ne cunoa?tem sa ne tragem de ?ireturi. Eu consider c? în toat? activitatea pe acest site nu am deranjat pe nimeni ?i nici nu mi-am permis s? m? iau de altii.
|
 |
|
Gabi C wrote:
Andrei Panainte wrote:Mai nene, eu am impresia ca acvariul asta l-am facut pentru mine si familia mea, nu pentru tine ca sa vii sa îti dai cu parerea pe aici, poate mie îmi place asa cum e, de ce sa tine cont de parerea ta daca nu am cerut-o ?i nu corespunde cu a mea.
Eu nu am postat pozele pentru tine, le-am postat pentru cine vrea sa le vada, nu te-ai gândit ca poate nu suntem pe aceeasi lungime de unda si avem idei diferite.
Vezi-ti de treaba ta si de acvariul tau si eu de acvariul meu, asa cum stiu eu, poate nu la fel de profesional ca si tine.
Spor la treaba.
Nu trebuie sa ti sara mustaru.  Nici nu trebuie sa fii de acord cu ce scriu eu . Daca vrei tii cont de ce scriu altii daca nu, nu . E treaba ta . Dar e civilizat si elegant sa raspunzi oamenilor care ti scriu in topic. Asta era ideea . Spor !
Gabi, nu imi sare mu?tarul deloc doar c? toate modific?rile propuse de tine destabilizeaz? toat? structura ?i as strica totul. Ce am considera c? se potrive?te cu ideile mele am pus în aplicare ?i anume am scos piatra din dreapta sus.
O zi buna!
|
 |
|
Mai nene, eu am impresia ca acvariul asta l-am facut pentru mine si familia mea, nu pentru tine ca sa vii sa îti dai cu parerea pe aici, poate mie îmi place asa cum e, de ce sa tine cont de parerea ta daca nu am cerut-o ?i nu corespunde cu a mea.
Eu nu am postat pozele pentru tine, le-am postat pentru cine vrea sa le vada, nu te-ai gândit ca poate nu suntem pe aceeasi lungime de unda si avem idei diferite.
Vezi-ti de treaba ta si de acvariul tau si eu de acvariul meu, asa cum stiu eu, poate nu la fel de profesional ca si tine.
Spor la treaba.
|
 |
|
|
 |
|
Aproximativ 45 zile.
|
 |
|
4 saptamani
|
 |
|
Am avut câteva probleme cu niste pene de curent lungi, am dat în apa verde, am incercat cateva metode sa scap de ea dar pâna nu am bagat UV nu am scapat, multe plante au avut de suferit si au necesitau replantare, numai ca atunci când am început sa le scot a fost jale, Tropica e nasol rau când replantezi ,motiv pentru care am scos tot si am rearanjat. Momentan nu vreau sa mai incerc nimic pentru ca ma bate gândul sa schimb bazinul, dar daca nu il schimb o sa trebuiasca sa schimb substratul.
|
 |
|
Dupa reset.
|
 |
|
3 saptamani
|
 |
|
Bazinul are 100x60x50, substrat inert, lumina 4x36w, fertilizare dennerle.

|
 |
|
Salutare,
Va prezint un nou setup intr-un nou bazin
|
 |
|
Da planta aia e riccia, nu stiu de unde o am, cred ca atunci cand am luat plantele a fost vreun firicel ratacit care s-a fixat dupa de lemne si a crescut 
|
 |
|
Momentan BBA-ul nu ma deranjeaza, ba cred ca mi-ar place sa se intinda mai mult pe lemne.
Tufele rosii vor fi tunse la sfarsitul saptamanii, le-am lasat sa creasca mai mari pentru a avea ce sa replantez.
|
 |
|
Multumesc, e inca crud mai are nevoie de timp si cate tunsori ca sa ajunga asa cum imi doresc.
|
 |
|
|
 |
|
Noul meu setup

|
 |
|