Message |
|
A folosit cineva aceste produse? Daca da, un feedback eventual? Multumesc.
|
 |
|
|
 |
|
|
 |
|
Ca tot veni vorba , rasfoind paginile am dat peste asta
Ce tare ii
|
 |
|
Nici mie nu-mi place, insa la cat e de fitoasa am zis sa n-o mut pana nu-i stabilesc locul de bastina. Idei?!
|
 |
|
Gama Easy Life cuprinde mai multe, nu numai Easy Carbo
PS: Acvariul e superb.
|
 |
|
|
 |
|
Cu vorbele le avem cu totii, uitate la clasa politica, avem de la cine invata, dar practica ne omoara. Asteptam pozele si pe urma ne dam cu parerea, pana atunci cuvintele sunt de prisos, sfaturile de natura tehnica insa sunt mai recomandate. De exemplu la gama JBL ce vrei sa folosesti?
|
 |
|
Mie imi pare a fi Myriophyllum Aquaticum, dar nu-s 100% sigur, daca ai poza doar un fir ar fi mai usor de deslusit.
Sursa: APC
|
 |
|
Si eu vreau un Mercedes, vila la Monaco si pe Angelina Jolie de amanta, dar nu pot.
Ma indoiesc ca vei gasi la "piata" fertilizanti de calitate.
Daca habar n-ai cu ce se mananca fertilizantii, ma intreb cum o sa-i folosesti.
Spor la vise
|
 |
|
Sunt si umbrite dar principala cauza a pierderii frunzelor de la baza este faptul ca acu vreo 3 saptamani le-am adus in acvariu iar in perioada de adaptare si-a pierdut toate frunzele vechi si a crescut de atunci cat se vede. Mai vreau s-o las asa pana mai creste si pe urma o s-o replantez si s-o mut. Tufa de Didiplis urmeaza s-o mai chelesc putin, incet incet acapareaza tot acvariul.
|
 |
|
Bine subliniat, maine urmeaza sa fac interventia, acu de Pasti n-am avut timpul necesar si nici n-am vrut sa fac deranj prin casa.
Multumesc de aprecieri
|
 |
|
|
 |
|
Bine bine,
Primiti berea toti, nu-s zgarcit.
Va intrebati ce-i cu ora asta tarzie? Acu am ajuns din oras ...
Noapte buna...
|
 |
|
La un studiu mai atent am tras concluzia : Nessae CRASSICAULIS!
Bravo Andrei, ai o bere, dar trebuie s-o ridici personal
|
 |
|
Culmea ca prezinta simptomele Nessae in acvariul meu. Adica 60% in cazul asta , frunzele noi ies mici si contorsionate. Cea din poza e un fir sanatos.
Weekendul asta pleaca din acvariu, am disponibile cam 10 fire, cine le doreste il poftesc.
|
 |
|
Cateva poze:
Fertilizare ADA + Dennerle , lumina 6X54W, CO2 ~60 PPM si rezulta:

|
 |
|
Ramane un mister, cand vine arcuata o zbor din acvariu, are culori frumoase dar planta in sine nu mi se pare atractiva.
|
 |
|
Nessae am avut in acvariu, nu zic ca nu seamana , dar totusi nu-i.
Mie mi-a fost vanduta ca si Ludwigia Arcuata.
|
 |
|
Salutare la toti,
In primul rand , cine imi identifica planta asta are o bere
Iote , Amano!!!
Exploram jungla ...
Vedere generala

|
 |
|