[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Teo Udrea
Forum Index » Profile for Teo Udrea » Messages posted by Teo Udrea
Am de donat 4 geophagus steindachneri femele adulte (unele au depus) si 3 cory sterbai.
Cel care ii doreste va trebui sa imi trimita poze cu acvariul in care ii va tine pe whatsapp la numarul 0737.350.657
Pestii sunt crescuti cu hikari gold, hikari staple si mancare congelata.
Multumesc!

Numele meu e Teo, am 40 ani si acum stau in Bucuresti, Am luat microbul asta acum 12 ani si am avut mai multe setupuri, acum am ramas doar cu un acvariu de 450 litri cu ciclide americane. Urmaresc forumul de cateva luni, dar abia acum ma prezint.
Bine v-am gasit!
Multumesc si va doresc din alea bune
Multumesc pentru raspunsuri!
Salutare!

Voi face un stand pentru un acvariu de 450 litri si am nevoie de ajutor la ce tip de picioare sa folosesc la acest stand. Cred ca cel mai usor ar fi niste picioare reglabile, dar la hornbach nu am gasit nimic care sa poate sustine asa greutate.
Imi puteti da un link sau idei de ce picioare pot pune la acest stand. Multumesc!
Salutare!

Ca sa nu mai deschid un topic intreb aici. Ce fel de iluminare cu led si cati wati recomandati la un acvariu 150x50x60 cu anubias, criptocorine, echinodorus, valisneria si ceva plante de suprafata. Va fi open top si as vrea sa nu bricolez prea mult. Multumesc si scuze daca am poluat topicul colegului Lemon!

Forum Index » Profile for Teo Udrea » Messages posted by Teo Udrea
Go to: