[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Teo Udrea
Forum Index » Profile for Teo Udrea » Messages posted by Teo Udrea
Donez 2 african dwarf frog
Cel care le doreste vine sa le ridice personal.
Doar la telefon 0737350657
Poate ca nu este relevant pentru ce ai postat, dar poate fi relevant pentru cei care incearca sa te ajute, ne spui te rog cati ani ai, DanielManciu?

Scalarul s-a dat. Multumesc de gazduire.
Donez 1 scalar red marble, adult mascul 9-10 cm.
Contact pe pm sau pe telefon 0737350657

Multumesc!
In prima poza cel dungat este neritina.
Pot face probleme doar vizual la mine facusera asa de multe ca aveam toate cioatele pestrite.
Daca vrei poti incerca sa le cureti!
Salut,

Nu am urmarit chiar tot jurnalul, ai neritine in acvariu? Par oua de neritine, dar nu vor iesi pui din ele.
Donez 1 scalar dungat de vreo 6 cm de la bot la coada, posibil femela.
Detalii pe privat.
Multumesc!
Daca nu ai excesiv de multi, eu zic sa nu te agiti prea tare sai ii elimini, ajuta mult, in plus cand se inmultesc sunt un indicator ca ai dat prea multa mancare sau ai resturi biologice prea multe in acvariu si e timpul sa faci o mentenanta mai serioasa
Salut, am avut si eu invazie de melci comunitari in acvariul cu betta. La mine se strangeau pe frunzele de catappa, dar dupa ce statea frunza vreo saptmana in acvariu. Eu doar scoteam frunza o spalam si gata. Invazia insa a aparut in perioada in care hraneam mai des si nu prea faceam curat in acvariu. Eu as zice mai degraba sa faci schimburi mai dese de apa si curatenie mai temeinica inainte de a baga ceva care sa manance melcii.

Donez 2 melci pomacea de 4-5 cm diametru cochiliei.

Contact prin pm!

Multumesc!
Se poate inchide!
Multumesc de gazdurie!
Salut, eu am atasat la in-ul unei pompe de apa de 1100l/h un sifon mai lung de la un aspirator de substrat in care am bagat niste perlon si pe out am pus un berete, pentru a nu face curenti in acvariul. E cam acelasi principiu ca la aspiratoarele de substrat electrice. Cu pompa asta sifonez substratul odata la 3 zile si sunt multumim!
Sper sa te ajute.

Spor!

LE
Scuze am citit in dunga si nu am vazut ca deja aspiri substratul
Salutare,

Donez 2 femele adulte, care au depus cu succes de mai multe ori. Amandoua doar ce au depus, iar cel care le va lua se poate bucura de pui in scurt timp. Dorec sa ajunga intr-un acvariu potrivit pentru ele asa ca imi rezerv dreptul de a cere detalii (poze, dimensiuni) despre acvariile in care vor fi tinute.

Doritorul la va ridica din zona Crangasi.
Le donez pentru ca vreau sa mai fac spatiu.
Detalii pe pm!

Multumesc!
Atunci cand aveam plante pentru a nu folosi substrat nutritiv am folosit cu succes un filtru de substrat pentru a circula apa la radacinile plantelor. Iti poti face unul sau poti cumpara unul gata facut. In cazul in care folosesti filtrul de substrat granulatia 2-4 mm este potrivita pentru asta.
Salut,

Am folosit pietrisul de care zici si nu este toxic pentru pesti sau plante, iar plantele au crescut bine in el. Dupa 2 ani si ceva in schimb a inceput sa se decoloreze si nu mai arata asa bine.
Ai sanse sa gasesti la Coralis, golden severum. Cand am fost ultima oara acum o luna aveau cativa. Eu am luat de la nevertebrate 4 bucati rotkeil, mici 2-4 cm, acum 10-11 luni si din astia unul a murit la scurt timp, unul a ramas mic si 2 au crescut frumos, dar amandoi masculi . Am mai luat de la ei si redspoted tot 4 si mai am doar unul care nu vrea sa creasca, are 7-8 luni si 4cm. Astia redspoted mi s-au parut cei mai sensibili.
Salutare!

Caut sa cumpar creveti red Cherry si christmas moss un pot. Contact pe pm!

Multumesc!
Cory au plecat care userul Onut!
Au mai ramas cele 4 femele de geophagus!

Salut!
La sarat nu ma incumet sa ma bag, in plus imi plac mai mult astea dulci . Plantat am avut, dar e muult de munca si vreau doar sa ma bucur de coltul de natura, acum am verdeata, dar deasupra si in afara acvariului. Mai am ceva retusuri de facut la lumina si poate voi posta si cateva poze cu ce mi-a iesit pana acum.

Forum Index » Profile for Teo Udrea » Messages posted by Teo Udrea
Go to: