[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Midal
Forum Index » Profile for Midal » Messages posted by Midal
si scalarii se numesc "koi" io credeam ca era doar o varietate a crapilor.....
va rog si eu sami spuneti ce i se intampla scalarului meu....acum cateva zile mam intors de la munte si mam speriat de jungla care sa facut in acvariul meu de 400 de litri (120x50x60)....dupa ce am defrisat am vazut ca scalarul meu preferat inota paralel cu substratul.....stiu ca asa li se intampla scalarilor si noaptea da acesta numai asa mai inoata...please help
sunt superbe plantele...mai ales limnophila... mie mila sa le arunc
vand si eu niste plantute....detalii numai pe pm
io astept shi sper k se va gasi cineva cu inima buna shi calda kre se va indura de mine shi care va face schimbu asta..... in orice caz numaru meu e 0726712425...
bai baietzi ce voiam eu sa spun este k dak punetzi neoanele in suportzii aia speciali nu mai avetzi nevoie de nici un fel de izolatzie, de silicon, de mastic etc..... pe urma putetzi sa punetzi starterele si droselele unde vretzi... parerea mea
ai putea sa pui neoanele in suportzi speciali...pe care ii potzi cumpara de la un mazini de electrice shi sa tragi firu de la suportzii aia pana la o plak de pal (asha cum am facut) pe care prinzi cu holsuruburi droselele shi startarele.....
nu va suparatzi pe mine ka ma bag shi eu asha in diskutzie (intradevar e superb acvariu am ramas cracit :o -uma la el) da asha din curiozitate ce planta e aceea din coltzu din dreapta?
eventual.....dak se gaseste vreunu cu femele i le cumpar.....dak are shi el multzi masculi
sunt super simpatici stiu....de aceea continui sa caut femele....k sa am cat mai multzi pui..... :jumpers:
se faq totushi destul de maricei...... de ex masculu meu care are mustatza complet crescuta shi a fost de doua ori tatic e de vreo 10-11 cm nush sigur
deci nu ai nici un fel de femela nu? da asha mi sa intamplat shi mie miam luat 4 ancistrushi...iam lasat in pace pe urma miam luat o pereche de ancistrushi mari....k sa aflu pe urma k totzi ancistrushii initziali erau masculi iar eu ramasesem cu 5 masculi shi o femela......sarak de ea
k sa se puna kpac am venit si eu......al patrulea client , shi la fel k totzi ceilaltzi vreau sa vad o poza, eventual sa ne spui dak au reductoare
...da' nu potzi sai deosebeshti decat atunci knd au cel putzin 5 cm, km pe la marimea asta incepand sa le creask mustatzile masculilor
deci masculii knd sunt cat de cat mai maricei incep sai creask mustatzile chiar deasupra gurii dak te uitzi atent se vad inceputurile mustatzilor la femele in schimb atunci knd cresc nu li se vede nici un fel de inceput de mustatza
haidetzi fratzilor, shi voi va confruntatzi cu aceleashi probleme cu ancistrushii? numai masculi si nici o femela?
Schimb 2 ancistrushi masculi mari cu mustatzile bine crescute pe doi ancistrushi femele.

Forum Index » Profile for Midal » Messages posted by Midal
Go to: