| Message |
|
|
|
e cumva magazinu de la sf vineri...vis-a-vis de circu foamei?
|
 |
|
|
amin 
|
 |
|
|
|
gasesti la practiker la brico.....si la alte magazine...dupa parera mea si a multor acvaristi de pe site cele mai bune neoane sunt Philips tld830 la gasesti chir la 90 de cm (dar sunt si la 60 si la 120)
|
 |
|
|
|
asa mi sa intamplat si mie si am descoperit ca banditii erau ancistrusii....eu aveam multi pui in acvariu care cu timpu mi-au ras pus si simplu plantele mai ales bacopele.....mai pune si tu cate o frunza de salata din cand in cand....parerea mea
|
 |
|
|
|
n-am nici o sansa..oricum mersi
|
 |
|
|
|
ai cautat la animax? acolo sigur gasesti...si la ala de pe turda si la ala de la orhideea
|
 |
|
|
|
scuzati ca nu am putut sa va raspund pana acum dar a trebuit sa-mi schimb netul..scuzati... deci hranitorul este inca la vanzare este cumparat de la animaxul de pe turda..astept in continuare oferte sau pe cei care voiau deja sa-l cumpere sa si le reinnoiasca..inca o data scuzati pt intarziere
|
 |
|
|
|
....un neon este o chestie mult mai complicata decat un bec......in interiorul tubului de sticla este un filament care emite rediatii (cred ca ultraviolete)......aceste radiatii se lovesc de sticla tubului care este suflata pe interior cu o pasta fluorescenta .....astfel se produce lumina......dar (vorba lu' ADXX) de unde stii tu cat de toxica este pasta aceea? :huh: ......
|
 |
|
|
|
ce sex au ca ii iau eu
|
 |
|
|
|
1.000.000
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
Vand si eu un hranitor automat Chef impreuna cu un tub de mancare....este nou-nout...folosit numai de doua ori pt a fi probat...in magazin si acasa...detalii pe pm
|
 |
|
|
|
Chiar si daca avem aparatura necesara relizarii unor fotografii de buna calitate....cine sta sa alerge la toti acvaristi carora leau aparut boli "nepozate" in acvariu?
|
 |
|
|
|
mi se pare ca am vazut la magazinu de pe Ho Chi Min (statia de troleibuze locotenent nicolae gaina) da nu stiu sigur ca nu le am nici in ruptu capului cu dastea.....si nu vreau sa te pun pe drumuri asa
degeaba
|
 |
|
|
|
REZOLVAT
|
 |
|
|
dar daca perechea este singura in acvariu...mai trebuie lasata lumina de veghe..eu de exemplu am intrun acvariu de 100l o pereche de scalari care imi tot depune...si nusi mananca icrele....faptul ca sae albesc e o alta problema pe care am rezolvato deja (si ca sa radeti si voi am avut doua perechi pe care leam tinut in acvariuul acela amandoua au depus de cateva ori si sau albit icrele pana cand am pus ultima pereche...atunci mia picat fisa....amdoi scalarii erau.........femele...de nu gemea saracu echinodorus de icre de scalar....dar am luat masuri si am pus si un mascul......gratie articolelor citite pe forum  )
|
 |
|
|
|
bacopa tocmai am dato .......limnophila...in schimb....haideti mai oameni buni daca nu pe pm scrietimi pe forum....am vreo 11 fire de limnophila foarte frumoase de 30-40 cm.....
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
da ce planta e asta ca am cautat peste tot si nu am gasit nimic despre ea...
|
 |
|
|
|
mc leo chiar nu stia e prima data cand aud si eu chestia asta
|
 |
|
|