[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Andreasghira
Forum Index » Profile for Andreasghira » Messages posted by Andreasghira
Credeti ca gasesc bactopur sau ceva antibacterian la vreo farmacie veterinara? Aduc asa ceva?
Faye wrote:
severum777 wrote:El a facut bai cu albastru de metil, cum e posibil sa fi facut o infectie bacteriana?

Asta ca sa vezi si tu cat de eficace este albastrul de metil, pe care il recomanzi la toate afectiunile, ca pe un panacceu universal.

Pe de alta parte, si sarea este dezinfectanta. Ai auzit de expresia "a pune sare pe rana"? Pe vremuri asa se tratau ranile.

@Andreasghira I-au disparut punctele albe?

Mai are cateva pe aripiara superioara
No, betta nu a avut niciodata treaba cu niciunul, e cuminte
Pare mai ok acum, nu mai iese asa des la suprafata sa ia aer, se mai plimba prin acvariu, adevarat, este putin apatic si are inotatoarele din fata franjuri plus ranile de la branhiul drept si coada, eu sincer chiar m-as mira sa supravietuoasca
Pestelui ii fac de 2 zile cate 2-3 bai in albastru de metil
Sare e pusa de marti, deja m-am apucat sa schimb din apa
Cred ca la mine e stadiul 3 fiindca pangasiusul are bucati din inotatorea rupte si o infectie la brangiul drept si la coada, mai are sanse sa traiasca?
Treaba e sa gasesc la mine in oras ca abia peste 2 saptamani se deschide un animax
Nu ma incumet asa )
Sa il bag intr-un bol cu albastru de metil? Cat sa il tin acolo?
Am luat incalzitorul cat de repede am putut...
Am revenit cu informatii noi, am pus sare in acvariu de marti, incalzitorul mi-a ajuns azi si apa a atins acum 29-30 grade. Pangasiusul nu pare sa se simta prea bine, am observat o pata rosie sub branhiul drept si azi dimineata ceva rosu si la coada, plus o mica taietuta/despicatura in mijlocul cozii pe care nu o avea. Ceva sfaturi/pareri?

http://m.imgur.com/ZS72Jrd
25w
Am inteles, doar ca la petshopul din orasul meu au incalzitoare foarte mici si peste 2 saptamani se deschide un animax aici, pot sa astept pana atunci? Nu as vrea sa mai platesc 20 de lei pe transport ca sa comand incalzitorul online
Si sa inteleg ca baia in albastru de metil nu are rost?
Am inteles, in cazul acesta o sa cumpar cat mai repede un incalzitor ca sa ridic temperatura sa elimin parazitul
O sa iau cat de curand un incalzitor, dar pana atunci o sa fac asa
Si am citit atent tot acel articol dar acolo nu scria nimic de albastru de metil si de asta am intrebat
Mersi frumos de sfaturi

Forum Index » Profile for Andreasghira » Messages posted by Andreasghira
Go to: