[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Andreasghira
Forum Index » Profile for Andreasghira » Messages posted by Andreasghira
Sanitarul este cel mic portocaliu
Nu pot sa pun poze pentru ca orice poza fac are peste 2.5 mb...
Filtrul ala nu ar trebui si el sa traga apa? Nu mi se pare ca face nimic, partea care sufla aer merge dar...ma gandeam ca acolo unde e buretele trebuie sa traga..gresesc eu?
Pentru cei 2 sanitari mici trebuie sa iau incalzitor?
RaVeN_BA wrote:Vezi aici: http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/2013.page
Ai toate informatiile necesare.

Spor!

Mersi frumos
Gata, am luat un acvariu de 80l, stiu ca e cam mic dar e mai bine decat bolul si a intrat si in buget, am mai luat si un filyru intern si 2 sanitari, intrebarea de acum este cum cat si cand se schimba apa?
O sa dau comanda pe net de un acvariu de la 0, sa imi spuneti va rog cam toate lucrurile pe care ar trebui sa le iau
Am inteles, o sa fac un efort si am sa ii iau tot ce are nevoie, dar momentan 2-3 zile pana iau acvariul, cum trebuie sa ii schimb apa in acel bol, intelesesem ca nu trebuie varsata toata si inlocuita, doar o parte...??
Va multumesc mult, eu sunt din Slatina si stiu ca e un petshop destul de mare mai departe de mine, o sa incerc sa ajung azi, cat despte buget, as vrea acum momentan sa nu depasesc 250-300 de lei daca este posibil
Am inteles, o sa ii iau in cel mai scurt timp un acvariu mare, in acest caz puteti sa imi spuneti care are fi un "starter pack" pentru acest caras?
Buna seara dragi iubitori de pesti, ma numesc Ghira Andreas si tocmai ce am primit un caras negru. Am mare nevoie de ajutor, in primul rand l-am primit intr-un bol gen cele din desene animate, am inteles ca nu ii este deajuns acest spatiu mic(el este pui acum) si nu stiu ce acvariu ar fi adecvat pentru el.
In alta ordine de idei, la acest bol, cat de des trebuie sa schimb apa? Multumesc anticipat??
P.s: poate sunt deja posturi care sa imi raspunda la intrebari dar chiar am nevoie de o conversatie cu cineva care stie pentru ca vreau sa am mare grija de el si sa ii ofer conditii cat mai bune

Forum Index » Profile for Andreasghira » Messages posted by Andreasghira
Go to: