[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Stoicovici
Forum Index » Profile for Stoicovici » Messages posted by Stoicovici
Asa sunt....dar au icre amandoua. Ideea este ca nu stiu cum se manifesta inainte de a nasteq
Specific ca acest coral este artificial
Si as mai avea avea o intrebare te rog...in acvariu am pus un coral mare decorativ...ma uit acum la el si pe marginea lui s-a depus un fel de puf asa...ca niste muschi...dar este foarte transparent...pe toata suprafata lui...este normal?
Punctul negru sa fie la fel ca la guppy banuiesc nu? Ei i-a aparut exact la finalul cozii unde incepe inotatoarea. Are si burtica mare...nu stiu ce sa fac...sa o mai las libera sa o pun in maternitate.... inainte de nasterea puilor are aceleasi simptome ca la guppy(adica ori sa linistita ori alearga de sus in jos)? Sau au alte apucaturi?
Buna ziua. Am un acvariu de 112L facut de vreo cateva zile...pe langa neoni guppy si doi sanitari am si 3 velifera...cred ca un mascul care este galben cu multe puncte negre si doua femele negre. Una din femele are burtica mare, masculul sta numai langa ea iar astazi i-a aparut un punct negru pe coada. Imi poate spune si mie cineva cum imi pot da seama daca are puiuti sau nu? Si daca are cum o ajut sa depuna icrele si in ce conditii?.
Va multumesc
Aa dap...nu ma lasa sa o pun deoarece imi spune ca este prea mare
Asta este poza
Am uitat sa precizez si faptul ca femela neonul moarta azi era plina de icre! Apa este limpede nu este tulbureo sa fac o poza imediat si o pun aici
Doar 2 neoni roz sunt asa...este si adevarat ca astazi am gasit unul mort...dar ma gandesc daca erau bolnavi nu erau toti la fel? Ph la mine in acvariu este de 6-6.5 cam asa!
Salut!!! Mi-am facut de 4 zile un acvariu Diversa 80 curb de 112L am in el o pompa claro 1000 care se da impreuna cu acvariul. Dupa 24 de ore de la punerea apei lantele si decorului am adaugat si pestii. 5 neoni rox 5 neoni albastri, inca 5 neoni nu mai stiu de care, 2 mascului guppy 4 femele, 2 sanitari mici panda, 3 velipera si inca 5 dar nu le stiu denumirea. Observ ca 3 neoni roz au burta mare...cred ca au icre! Ma puteti ajuta cu niste sfaturi cum sa le ajut sa depuna icre? Am tot cautat pe diferite forumuri dar nu gasesc nimic. Astazi am luat si o maternitate!
Va multumesc Anticipat

Forum Index » Profile for Stoicovici » Messages posted by Stoicovici
Go to: