[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Stoicovici
Forum Index » Profile for Stoicovici » Messages posted by Stoicovici
Doar neonii il ataca. Sunt doar 2 din toti ceilalti care il tot alearga
Am 5 neoni roz 5 violet 5 alta culoare...
Si ce pot sa fac?
Am aflat problema...am 2 neoni agresivi care alearga guppul! Spuneti-mi si mie urgent va rog ce sa fac ca nu mai rezista mult! Il tot alearga 2 neoni si il musca de coada
Am inteles! Multumesc frumos
Nu..era activ...si mai am un mascul care la fel este activ nu are probleme!
Hmmm nu stiu ce sa zic...o sa vad cum se comporta in urmatoarele zile
Am inteles...se poate! Acum ma uit la acvariu si am un velifera (masculul) care sta numai la suprafata si parca isi ia oxigen asa...sta intr-un colt al acvariului si numai la suprafata...nu inoata nu face nimic? Stie cineva de ce?
Salutare...astazi am gasit un mascul gupp mort. Pe langa faptul ca era mort avea toate inotatoarele mancate! De ce?

In acvariu am neoni guppy o femela betta care e foarte pasnica velifera si 2 sanitari panda!
In concluzie imi recomanzi un filtru extern
Ce filtru imi recomanzi pentru acvariul meu?
Am un filtru claro 1000
Foarte tare treaba asta cu maternitatea...te rog imi poti face niste poze la ea... sotia mea se ocupa cu termopane...deci cred ca pot sa imi fac si eu...dar te rog pune-mi niste poze
Sa inteleg ca sunt putini sanitari?
Salut... cum am spus si in topicurile anterioare, am un diversa curb 112L in care am vreo 12 neoni 6 gupi 2 sanitari panda 3 velifera si inca 3 pesti care au varfurile inotatoarelor un alb...dar doar pe varfuri. Pot sa mai iau 3 femele de gourami si un mascul sau este deja supra-populat?
De unde esti narcis?
Bine v-am gasit!!!
Numele meu este Andrei Stoicovici, am 27 de ani si sunt din pitesti! Ca experienta in acvaristica...primul meu acvariu il am de o saptamana un diversa 80 curb 112l.

Va multumesc
Ms frumos...acum o sa fac si prezentarea!

Forum Index » Profile for Stoicovici » Messages posted by Stoicovici
Go to: