[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Bicus
Forum Index » Profile for Bicus » Messages posted by Bicus
Scalarul nu era chiar pui cand l-am adus, dar nici matur cum e acum.E foarte linistit.Nu l-am vazut niciodata atacand alti pesti, nu are nici unul inotatori sau cozi ciupite, deci e OK.
La elodeea te referi? A crescut asa lunga incat a inceput sa creasca in jos(cada).
Inca nu m-am hotarat daca sa o tund si sa o replantez.
Am revenit cu poze...

image
image
image
image
Am pus deja al doilea neon, acum astept efectele. Pietrisul e din petshop, 2-3 mm.
Da, pot spune ca sunt multumit, dar nu prea am cu ce sa-l compar avand in vedere ca nu am mai folosit alt substrat pana acum. Nu am mari probleme cu nici o planta, toate dezvoltandu-se retlativ bine de cand le am. Singura problema o am la cabomba, care nu vrea sa creasca pe inaltime, dar asta cred ca e de la lumina si sper sa se rezolve cu al doilea neon.
Singurul lucru care e deranjant e faptul ca nu poti face o aspirare a substratului la fel de usoara ca si atunci cand ai doar pietris(nu pot sa bag capatul aspiratorului adanc, ca ramai fara substrat)
Salutare,

Emi ma numesc, sunt din Iasi si am 25 de ani.
Am un bazin Juwel Rekord 60 cam de 6 luni, capac modificat 1 x 15w Juwel Daylight, 1x 15w Osram Fluora. Pesti: 16 neoni, 2 cory, 2 ancistrus .
Plante: Anubias nana,Bacopa amplexicaulis, Cryptocoryne wendtii green, Cabomba caroliniana, Java moss,Elodea, Vallisneria gigantea, Hygrophila,Eleocharis acicularis
Substrat: Tetra Complete Substrate + pietris 2-3mm CO2: Easylife EasyCarbo 2ml/zi (de 3 luni, nu sunt prea multumit de rezultate) in constructie boma cu drojide si difuzor DIY.
In proiect, am inceput sa achizitionez cam tot ce e necesar pt un acvariu de ciclide Malawi ~200 l.

Forum Index » Profile for Bicus » Messages posted by Bicus
Go to: