Scalarul nu era chiar pui cand l-am adus, dar nici matur cum e acum.E foarte linistit.Nu l-am vazut niciodata atacand alti pesti, nu are nici unul inotatori sau cozi ciupite, deci e OK.
|
Da, pot spune ca sunt multumit, dar nu prea am cu ce sa-l compar avand in vedere ca nu am mai folosit alt substrat pana acum. Nu am mari probleme cu nici o planta, toate dezvoltandu-se retlativ bine de cand le am. Singura problema o am la cabomba, care nu vrea sa creasca pe inaltime, dar asta cred ca e de la lumina si sper sa se rezolve cu al doilea neon.
Singurul lucru care e deranjant e faptul ca nu poti face o aspirare a substratului la fel de usoara ca si atunci cand ai doar pietris(nu pot sa bag capatul aspiratorului adanc, ca ramai fara substrat)
|
Salutare,
Emi ma numesc, sunt din Iasi si am 25 de ani.
Am un bazin Juwel Rekord 60 cam de 6 luni, capac modificat 1 x 15w Juwel Daylight, 1x 15w Osram Fluora. Pesti: 16 neoni, 2 cory, 2 ancistrus .
Plante: Anubias nana,Bacopa amplexicaulis, Cryptocoryne wendtii green, Cabomba caroliniana, Java moss,Elodea, Vallisneria gigantea, Hygrophila,Eleocharis acicularis
Substrat: Tetra Complete Substrate + pietris 2-3mm CO2: Easylife EasyCarbo 2ml/zi (de 3 luni, nu sunt prea multumit de rezultate) in constructie boma cu drojide si difuzor DIY.
In proiect, am inceput sa achizitionez cam tot ce e necesar pt un acvariu de ciclide Malawi ~200 l.
|