[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: RazvanArad
Forum Index » Profile for RazvanArad » Messages posted by RazvanArad
Caracteristici tehnice:
- volum acvariu 110l
- greutate acvariu 20,30 kg
- dimensiuni 81x36x45cm
- capac cu sistem iluminare
- 2 neoane x18w (590mm)
- sistem filtrare Bioflow Super (pompa Bioflow 600, 600l/h + medii filtrante) (pompa noua, garantie 2 ani)
- înc?lzitor Juwel 100w

Pret 400 Ron Negociabil

Ridicare doar din Arad

Mai multe informatii 0741015831

image
Pai ei is fortati de catre sefi sa vinda asa zisele acesorii care au un profit foarte mare, si le baga pe gat chiar daca ele nu sunt chiar necesare cum zic ei, si asta ii valabil in toate domenile de vinzari, de aia ii bine sa te documentezi bine inainte sa cumperi un produs

ce naspa ii fara butonul de edit

Lofty: daca ai sesizat pe undeva vreo greseala, spune si se rezolva.
Cat te-a costat?
Am mai pus ceva plante , hartie de fundal si 3 sanitari... , restu peste 3-4 saptamani

Alte sfaturi is bine venite

image
Da am pus otet pe absolut toate si nici o reactie
Am mai pus niste plante si niste ornamente, 3 pietre(o sa le schimb cu altele mai interesante cand gasesc) si o buturuga

image
image
O sa mai pun plante , dar momentan doar astea le-am gasit la piata si nici nu mi le-a placut prea mult, o sa incerc la pet shoop-uri
Merci de sfaturi
Am inceput Ciclarea, plante deocamdata doar astea le-am gasit, o sa mai plantez ulterior.
Ce solutii nutritive trebuie sa iau pentru plante?

image
image
image
Cand o sa-mi dau seama ca ii momenul sa plantez acvariul cu plante? aprox cate zile sa stiu cand sa le cumpar..

PS. Nu exista buton de editare a mesajelor pe acest forum?
Asa o sa fac
am 2 intrebari:
1.Ce fel de mancare bag in acvariu in timpul ciclarii?
2.Neoanele trebuie sa mearga in timpul ciclarii?
alber wrote:
RazvanArad wrote:Amoniacu doar cu reteta il pot lua de la farmacie? , sau exista si alta varianta?

Amoniacul se formeaza singur in acvariu, apoi se descompune. Nu te supara pe mine, dar "nu stapanesti materia" . Nu-i nici o nenorocire. Mai citeste odata ciclul azotului. Daca nu reusim sa intelegem de la inceput fenomenele din acvariile noastre, mai tarziu ne vom lovi de probleme pentru rezolvarea carora vom avea nevoie de ajutor.

Incerc sa o stapanesc... cu pasi mici , eu asa am citit ca se poate introduce amoniac ca sa micsoreze timpul ciclarii
Timpul de ciclare a unui acvariu nou poate fi micşorat prin mai multe metode:

* folosirea în prima perioadă (fără peşti în acvariu) de substanţe chimice conţinând amoniu care să forţeze colonizarea cu bacterii (vezi şi articolul Ciclarea fără peşti).
Nu ma grabesc, doar ca nu mai stiu cum am inteles eu ca nu dureaza chiar atat.
Maine merg la piata de animale din Arad, sa vad daca gasesc ceva plante, si de luni incep treaba.
Amoniacu doar cu reteta il pot lua de la farmacie? , sau exista si alta varianta?
Si ce fel de teste de apa imi recomandati sa iau? , ce le gasesc la pet shop-uri, firma si denumirea.
Nu pun , am pus otet pe ea si fasaia
Urmeaza sa cumpar plante , pietris-ul l-am rezolvat cat de cat, sper ca intr-o saptamana 2 sa am acvariu cu pesti in el :-P
Poate sa dauneze acvariului daca pun asa ceva in el?

image
am pus cum ai zis si face valuri , merci mult de sfat :bbere:
Ce pompa de oxigen imi recomandati?
Substratul poate fi format din nisip de rau? , daca da cu ce substante se curata. peste nisip pun si pietris?
Acvariu Juwel Rekord 800

Caracteristici:

* volum: 110 litri
* dimensiuni: (L x l x h): 80 x 35 x 45cm
* filtru: Bioflow Super
* pompa: 400 l/h
* incalzitor: 100W
* iluminare: 2x18W (T8)
Asta este acvariul meu
Intre timp am cumparat acvariul de 100L , pesti cred ca raman la neoni+zebre eventual si altceva pe langa, cati pestisori sa pun maxim in 100L? , ce fel de pietris si ce fel de plante sa cumpar ?
Incet cu incetul sper sa imi fac un acvariu frumos
are si capac , scuze ca nu am spus

Forum Index » Profile for RazvanArad » Messages posted by RazvanArad
Go to: