[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: pc.ciprian
Forum Index » Profile for pc.ciprian » Messages posted by pc.ciprian
Salutare, ce intelegi prin complet? ca si echipamente sau cu tot cu vietuitoare etc?
Eu as avea ceva dar depaseste volumul tau
Se poate face un pret pe el aproape complet cu echipamente daca esti dispus sa mergi pe atat de mare

Stima
Multumesc de aprecieri troponel, din pacate nu am avut timp de update-uri, nici de acvariu sa stau sa il bibilesc foarte foarte tare, el se mentine, arata bine in continuare si se pregateste de upgrade dar oricum vor mai urma ceva poze filmulete in perioada ce urmeaza
900ron/buc 1800 ambele
pretul este discutabil
Asa cum spune si titlul se vand 2 vortechuri mp10 varianta cu sincronizare wireless absolut impecabile in stare perfecta de functionare, puse in folosinta din luna mai si rulate la 60-70% din puterea lor . Pompele vin impreuna cu cutii si toate accesoriile , controllerele au velcro lipit pe spate . partile magnetice din bazin sunt populate cu cateva zeci poate sute de oua de euplica. Acestea pot fi curatate sau lasate sa eclozeze in functie de cerintele doritorului.

Pret 1000ron/buc , 1900ron-ambele pot fi vazute si testate in ct , transport asigurat prin posta romana
sebi caut transport ct-oradea? :-))
Si matale don Latcan baga niste paie pe foc si hai o data ca se face anu de cand ti`ai pus in cap
BOBI BRASOV wrote:Ma amuza,ca nu spuneti nimic concret,ce ,cum sa vedem si noi,parca sinteti o casta!!! Stima!,

Bobi ce vrei sa spui? la ce anume te referi? Toate topicele/jurnalele mele sunt mai mult decat 100% explicate

In alta ordine de idei cred ca avem dreptul sa nu spunem concret anumitor persoane in conditiile in care nu avem nici cea mai mica idee cine sunt
Daca ti-as mai spune si eu inca o data sa treci pe la rubrica "despre noi" sa ne cunoastem cred ca as enerva pe cei mai de sus, si....nu o voi spune
pentru ca bazinul se va vedea pe toate cele 3 laturi , animalu fasole va fi pozitionat pe spatele bazinului, cel mai probabil centrat, so am calculat cca 10cm cutia lui , plus latimea acvariului inseamna un 80cm.
Pana nu termin cu peretii de construit nu pot sa imi dau seama ce spatiu va ramane

Koala vorbesc, mersi de info
Legat de china-vortech...s-a notat , nu-l trimiti inapoi? sau nu-ti trimite altu?
Multam Dragos, Ionut si Darius

si ca sa va raspund amandurora (koala&dragos), e destul de complicata latimea aia mare pentru ca imi ia mult din spatiul de trecere al camerei, si mi-ar inghesui destul de tare ce imi doresc eu si vizual si practic . Da stiu ca ar face toti banii, dar e destul de dificil. Poate un 70 as incerca sa rup sa fie cu tot cu bean 80 ....sau 80 cu bean animal la interior dar aici s-ar complica lucrurile ....... Nu stiu inca ce sa zic legat de latime, inca nu am gasit canapea un lucru extrem de important ca si variabila.
Sa termin eu cu gleturi si toate cele si ne orientam dupa

Legat de sticla, este prea periculos sa merg pe 10 cu fund dublu si mai multe traverse? Intreb, nu ma pricep , este un lucru relativ esential tinand cont de pretul sticlei de 12 ultraclar.Apropo de asta voi de unde va mai luati sticle, sau aveti ceva surse cu pret bun? transportul buc-ct nu e o problema tinand cont ca de saptamana viitoare sau peste 2 saptamani voi face bucurestiul cel putin o data pe sapt pt vreo 2 luni

Apoi catre zeovit nu m`am orientat deloc, eu antiphoss nu mai folosesc de multe luni, foarte multe in favoarea nopox-ului.

Recircularea inca e la stadiu de gandit nu stiu sigur inca ce vrea, dar catre varianta vortech superchina m`am orientat, sau ma rog cel putin mi-au trecut prin cap macar o perioada la inceput. Vedem, mai e timp, momentan am pus o oarecare pauza proiectului iar daca nu gasesc client pt acesta inca nu ma apuc de celalalt, prefer sa il duc dupa deschidere
Coane koala sa fie , e nevoie si de bafta
Spatiul nu este un apartament, proportional e putin mai mare, e cam cat un living de o casa sa zicem (~50mp)
Ne-offtopic, design interior, asta e profilul companiei
Baga un ochi pe pm si ai toate raspunsurile acolo
pentru ca am primit vreo 3 mesaje cu intrebari, bazinul nu se Dezmembreaza , nu se desfiinteaza si nu se se renunta la el, doar se..... promoveaza, tot ce inseamna stoc viu si o parte din echipamente vor fi folosite la noul proiect
si daca tot m-a intaratat koala zic totusi sa fac un topic sa va tin la curent, sau poate sa va dau peste cap cand e totul gata mult mai repede decat va asteptati

Sa o luam cu inceputul ZIC|!
De ce coloristic? pai acesta jumatate a anului a venit cu un rebranding, cei vechi ma stiu cu cvision, de luna aceasta pe viitor va fi Coloria ( Reclama mascata neplatita la mosu ) Si da, inca sunt in constructie, surprizele vor continua

Ce am in plan ..... pai e simplu un bazin de 200x60x60 sau 200x50x60 sau 200x50x50 sau ....ceva pe acolo ultraclar bineinteles.
Bazinul va fi "in za office", si va fi pe post de "prezentare" ,sa ii spunem, catre clientii care nu inteleg ce este un acvariu , fie marin fie de apa dulce, si ce efect ar avea in locuinta lor Puteti spune ca incerc sa promovez acvaristica

Ce se vrea de la el ? o evolutie cel putin la fel de "mare si tare" ca cele cu care v-am obisnuit pana acum

Cand se vrea? cat mai repede, biroul este in santier, sper ca in o luna, o luna jumatate sa fie gata si mi-as dori din toata inima sa fie gata pana la "open doors" Daca nu asta e se va face in timp in functie de fonduri

Ce echipamente?
Skimmer deltec sc1455
Pompe curenti pt inceput 2x vortech mp10 2x aquamedic nanoprop 5000 2 sunsun 5000l/h , in plan 2 mp10w + 2mp40w sau alta optiune, inca nu e nimic batut in cuie momentan trebuie sa ne descurcam cu ce avem
Recirculare .....no ideea banuiesc ca la aceasta cantitate 5000L/h e cam putin soooo i`m still thinking about it, poate ....2x5000? + bean animal pe 32
Iluminare combinatie de t5 cu leduri de 10w ca si asa am 3 module de 80cm din care 2 stau pe bara macar sa fac ceva folositor cu ele
6 x Pompe de dozaj Marine Color
Bio Acum 5L de matrix ciclati colonizati; Piatra vie ....habar nu am, destula cat sa nu il tin la ciclat, tot ce am in bazinul actual (parca 20 sau 30kg) plus inca vreo 20kg in sump
Nisip probabil inca vreo 10-15L (20kg?) in completare combinat cu actualul colonizat detris
Piatra uscata daca si cata e nevoie
Reactoare carbune phosex biopellete de toate, doar ca vor fi redimensionate pt bazinul in cauza
Corali ...avem....pesti ....avem , doar rabdare si .....fonduri, tutun nu e cazul
Am omis ceva?

aaaaa, cutitu in rana de la asta se pleaca ...... (nu, nu ala va fi aranjamentul, poza din bazin banuiesc ca cei ce au urmarit evolutia mea in acest domeniu o recunosc) si DA tot pe fundal negru voi merge!

image
image

Ce va iesi ..... sanatosi sa fim

ps, nu vrea nimeni un acvariu foarte tare la un pret pe masura
koala wrote:Ohh, daaaa!

Pana te apuci tu efectiv de treaba, ai putea sa incepi un topic special: "Proiectul".
Ai vazut ca ne ia cate 6-8 luni pana cand punem pe picioare un bazin de 80 de litri , asa ca la tine o sa fie si mai si

bre da-ti peste gura
koala wrote:Sa intelegem ca faci up-grade?

Spor la vanzare!

nu stiu
Asa cum zice si titlul vand acvariul meu cel de aici
Astfel avem
Bazin 100x60x45h sticla ultraclara fata si laterale, spate imbracat in silicon negru si fund sticla float toate cantuite la masina, spatele decupat pe centru cu bean animal funcitonal
Sticla este in stare absolut impecabila nu are nici cea mai mica zgarietura, lipit cu silicon transparent
Stand 100x60x85(parca nu am ruleta langa mine) din aluminiu imbracat in pal negru
Sump compartimentat si gandit cum trebuie, extrem de functional testat de mai bine de un an
Pompa recirculare aquamedic 2500L/h
Bean animal complet functional, ce e gandit sa se poata desface pentru intretinere/curatare/transport

Gasiti poze complete in linkul de mai sus

Pret 1200ron transport asigurat in constanta. Bazinul inca nu este desfacut , se poate oferi si lampa/pompe de curenti etc etc dar asta se discuta la mom potrivit

cata mancare bagi in bazin?
Asa cum zice si titlul am de vanzare 2 module led a cate 6leduri de 10w
combinate 2 cate 2 alb/albastru. Vin montate pe radiator de aluminiu de 86.7cm lungime plus ventilatoare coolermaster silentioase. 2000 rpm/20 dBA
Cu tot cu ventilator + radiator au o grosime de maxim 3.7cm
Cam asa arata:
image
image

Un modul are un ventilator cu doua pale rupte

pret 600ron la pachet transport asigurat prin posta ramburs sau curier plata in avans
Gabriel wrote:Leucosternonul este printre cei mai frumosi chirurgi [cel mai frumos fiind in opinia mea Achilles / Achileas]

Imi pare sincer cam rau ca am urmat trendul si mi-am achzitionat un Hepatus [cu toate ca Leucosterrnonul creste mai mare daca nu ma insel] dar nu mai am cum sa schimb
lucrurile acum.

Era normal sa se acomodeze din moment ce e intr-un ditamai bazinul cu suficiente locuri de ascuns si cu suficiente posibilitati de manevre evazive in caz de atac.

ai cum daca faci bazin mai mare
si ca sa fiu ontopic, nea koala eu mor dupa powder tang si va urma si la mine in bazin unul (sa vedem in care bazin )
produsele inca "ie" valabile 600ron la pachet transport asigurat prin posta ramburs sau curier plata in avans
man vezi ca nu faci mare afacere cu lampa dimabila, baga un ochi pe iutub sa vezi ce face
Eu unu nu ii vad rostul

Forum Index » Profile for pc.ciprian » Messages posted by pc.ciprian
Go to: