si daca tot m-a intaratat koala zic totusi sa fac un topic sa va tin la curent, sau poate sa va dau peste cap cand e totul gata mult mai repede decat va asteptati
Sa o luam cu inceputul ZIC|!
De ce coloristic? pai acesta jumatate a anului a venit cu un rebranding, cei vechi ma stiu cu cvision, de luna aceasta pe viitor va fi
Coloria ( Reclama mascata neplatita la mosu

) Si da, inca sunt in constructie, surprizele vor continua
Ce am in plan ..... pai e simplu un bazin de 200x60x60 sau 200x50x60 sau 200x50x50 sau ....ceva pe acolo ultraclar bineinteles.
Bazinul va fi "in za office", si va fi pe post de "prezentare" ,sa ii spunem, catre clientii care nu inteleg ce este un acvariu , fie marin fie de apa dulce, si ce efect ar avea in locuinta lor

Puteti spune ca incerc sa promovez acvaristica
Ce se vrea de la el ? o evolutie cel putin la fel de "mare si tare" ca cele cu care v-am obisnuit pana acum
Cand se vrea? cat mai repede, biroul este in santier, sper ca in o luna, o luna jumatate sa fie gata si mi-as dori din toata inima sa fie gata pana la "open doors"

Daca nu asta e se va face in timp in functie de fonduri
Ce echipamente?
Skimmer deltec sc1455
Pompe curenti pt inceput 2x vortech mp10 2x aquamedic nanoprop 5000 2 sunsun 5000l/h , in plan 2 mp10w + 2mp40w sau alta optiune, inca nu e nimic batut in cuie momentan trebuie sa ne descurcam cu ce avem
Recirculare .....no ideea banuiesc ca la aceasta cantitate 5000L/h e cam putin soooo i`m still thinking about it, poate ....2x5000? + bean animal pe 32
Iluminare combinatie de t5 cu leduri de 10w ca si asa am 3 module de 80cm din care 2 stau pe bara macar sa fac ceva folositor cu ele
6 x Pompe de dozaj Marine Color
Bio Acum 5L de matrix ciclati colonizati; Piatra vie ....habar nu am, destula cat sa nu il tin la ciclat, tot ce am in bazinul actual (parca 20 sau 30kg) plus inca vreo 20kg in sump
Nisip probabil inca vreo 10-15L (20kg?) in completare combinat cu actualul colonizat detris
Piatra uscata daca si cata e nevoie
Reactoare carbune phosex biopellete de toate, doar ca vor fi redimensionate pt bazinul in cauza
Corali ...avem....pesti ....avem , doar rabdare si .....fonduri, tutun nu e cazul
Am omis ceva?
aaaaa, cutitu in rana

de la asta se pleaca ...... (nu, nu ala va fi aranjamentul, poza din bazin banuiesc ca cei ce au urmarit evolutia mea in acest domeniu o recunosc) si DA tot pe fundal negru voi merge!
Ce va iesi ..... sanatosi sa fim
ps, nu vrea nimeni un
acvariu foarte tare la un pret pe masura