niste poze ar ajuta...
algele maro apar in perioada ciclari, se poate ca bazinul sa nu fi inca ciclat. pesti au fost supusi la variatii de amoniac si nitriti , ceea ce le-a provocat scaderea imunitatii si devin mai sensibili, mai bolnaviciosi...
nu stiu daca a spus careva dar, din proprie experienta iti spun. Orice solutie ai folosi,laciclarea unui bazin cu pesti in el, nu poti avea garantia ca pesti v-or supravietui perioadei sau daca supravietuiesc,v-or avea probleme de sanatate. De aceea se recomanda donarea pestilor pentru aceasta perioada
se poate sa fie o infectie sau un parazit,care nu iti schimba parametrii apei
deci nu stiu daca ai pus medii bio in bazin asa cum au spus colegii, si daca ai pus, cred ca asrta e motivul pentru care au aparut algele maro.Daca nu ai pus inca mediile in bazin, este clar ca bazinul nu este ciclat. un bazin cu o filtrare insuficienta,se cicleaza foarte greu sau deloc
ca recomandare de filtru silentios este EHEIM dar cum au spus si colegii, sun sun este mult mai ieftin si vei fi deranjata doar daca dormi ca un iepure. Bineinteles ca toate devin galagioase cind debitrul la IN scade prea mult
Severus...eu nu ma supar nici cand sunt criticat serios, si stai linistit ca duc la glume.. Luna viitoare am sa desfac un filtru sa vad cum arata inauntru .. dupa aproape un an.. am vrut sa le desfac prin octombrie dar mi-a fost lene si debitul este si era bun asa ca am renuntat
si poti veni.. ti-l imprumut... doar nu esti departe de mine... o aruncatura de bat....