[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: catalinbgs
Forum Index » Profile for catalinbgs » Messages posted by catalinbgs
folosesc acest model de BA, facut tot de Dragos, si la mine distanta de la nivelul apei pana la marginea de sus este de 7-8cm.
nu cred sa fie vreo problema la 10cm, pricipiul ramane acelasi si este posibil ca transferul de apa prin bucla sa fie putin mai intarziat, si vei avea o diferenta de nivel de cativa mm intre cutia cu tevi si cutia din interiorul bazinului
referitor la intrebarea nr.2, aceeasi problema am avut-o si eu, asa ca am optat sa montez BA pe laterala acvariului, pentru ca nu ma deranjeaza estetic.
dupa simptomele pe care le descrii, au cam facut ceva paraziti si nu pe toti ii poti vedea cu ochiul liber. de cele mai multe ori, dupa parazit apare si bacteria, pt ca parazitul face o rana micuta, care netratata, se infecteaza.
de aceea iti recomand un tratament antiparazitar urmat de unul antibacterian. nu stiu ce medicamente sa-ti recomand mai ales sa le si gasesti in hunedoara sau in deva. sincer, medicamentele pe care le gasesti intr-un petshop obisnuit mi se par ca produsele alea din reclamele de la televizor, unde apar niste culturisti superdefiniti sau niste superbunaciuni de gagici, care spun ca arata asa pt ca au folosit aparatul respectiv .
imageimageimage
astea sunt niste medicamente eficiente care le-am luat din olanda, nu cred ca gasesti aici.
dar de obicei se foloseste verde malachit pt paraziti si acriflavina pt bacterii, sau merge si bactopur.
ai grija la dozaj
cam toate topicurile.
trag concluzia ca nu sunt probleme, ceea ce e f bine, ori nu prea mai e timp de calculator
Haruko wrote:
catalinbgs wrote:este foarte probabil sa fie un ryukin adus din import de curand. peste cateva zile poate sa-si revina fara sa faci nimic, asta in cazul in care mai inoata din cand in cand. daca sta numai pe fundul bazinului si cade la loc dupa ce inoata, nu-si mai revine. are probleme cu basica.

cauza este diferenta calitatii apei.
iti recomand schimburi mai dese de apa la inceput.

Vezi ca topicul acesta e cam..perimat.

Si daca nu aveti experienta, nu mai cumparati carasi

Luati-i si voi mai usurel, guppy ce or avea??? Ati vazut macar odata in viata voastra o expozitie cu acesti pesti superbi? Si nici pretentiosi nu sunt. :-)

acum am vazut data.
oricum cam toate sunt perimate pe aici
de ce?
salut,
iti recomand tot un melc care mananca melci, Anentome helena.
face treaba
este foarte probabil sa fie un ryukin adus din import de curand. peste cateva zile poate sa-si revina fara sa faci nimic, asta in cazul in care mai inoata din cand in cand. daca sta numai pe fundul bazinului si cade la loc dupa ce inoata, nu-si mai revine. are probleme cu basica.

cauza este diferenta calitatii apei.
iti recomand schimburi mai dese de apa la inceput.

Forum Index » Profile for catalinbgs » Messages posted by catalinbgs
Go to: