Message |
|
Cump?r Nymphea Lotus. Varianta Red, de dorit  .
Mul?umesc.
|
 |
|
g.g wrote: NU.
Pentru ca un proiect frumos a ramas la stadiul de proiect. Cei 20-25 de pasionati ne-am abonat individual, fiecare cum a putut.
Ai cumva idee cum se poate face un abonament individual ? ( din cate am inteles cel colectiv a picat )
|
 |
|
Plantele care mi-au rezistat in acvariul cu discusi sunt Nymphea Lotus, Echinodorus Major si inca una (am un lapsus). Cand spun rezistat spun ca s-au inmultit f. tare. Daca nu ma insel Nimphea e luata de la Hans acum cativa ani. Discusii au zone unde se simt in siguranta si o zona de hranire care este mai accesibila la curatat. Filtrarea se face cu o canistra Fluval 405. Iluminarea este de aproximativ 0,5W/l cu reflectoare.
PS. Acum 4ani am reusit sa scot si pui in acvariul plantat fara instalatie de osmoza sau adaus de apa distilata. Cred ca o sa mai incerc, insa asta inseamna sa raman doar cu o pereche. 
|
 |
|
blizz wrote:O sa incerc sa ajung maine prin Hornbach. E prima oara cand merg si sunt destul de curios sa vad ce mai au. Multumesc !
Din pacate nu am reusit sa ajung.
Poate saptamana viitoare...
PS. A fost cineva in week-end-ul asta ? Mai au SAE ?
|
 |
|
Eu am mai gasit doar unul la magazinul de pe Turda si mai vreau sa iau cativa. O sa incerc sa ajung maine prin Hornbach. E prima oara cand merg si sunt destul de curios sa vad ce mai au. Multumesc !
|
 |
|
Carja Ioan wrote: Eu am L118 si L81, Golden Nugget, nu cresc prea mari si curata geamurile ideal,
??? Ce sunt ? Search-ul pe googule nu m-a ajutat f. mult .
|
 |
|
Crossocheilus siamensis
Siamese Algae Eater, SAE, Siamese Flying Fox
Vreau sa cumpar cateva bucati din aceasta specie. Stie cineva pe unde pot sa gasesc sau, are cineva de vanzare ?
Un link aici : http://www.aquahobby.com/gallery/e_sae.php
VA MULTUMESC !
|
 |
|
|
 |
|
Multumesc!
|
 |
|
Ok! Sa inteleg ca in Bucuresti nu mai are nimeni de vanzare artemia congelata ?!!
|
 |
|
In Bucuresti unde spuneati ca pot sa gasesc ?
Multumesc!
|
 |
|
Normal ca ma intereseaza !
Din lipsa de timp nu am apucat sa dau pe la Profipet. Sunt curios daca ei au pe stoc. Momentan vad ca nu mai picura insa ma gandesc la ce o sa se intample peste o luna cand o sa-l curat iarasi  .
Cum procedam cu garnitura?
|
 |
|
I
O
\I
\
Cam asa arata imbinarea. Capacul e albastru si canistra e desenata cu rosu. Probabil ca in momentul in care se strang, garnitura nu mai apasa bine pe peretii canistrei. Eu m-am gandit la doua solutii:
1.sa introduc ceva intre garnitura si capac pt a o scoate mai in exterior
2.sa introduc ceva intre canistra si garnitura ca sa o preseze mai bine
PS. sper sa iasa bine desenul pt ca nu il mai pot edita :sic:
|
 |
|
Profipet-ul in Bucuresti?! Eu n-am auzit. Stiam ca e doar Animax-ul, aprovizionat de cei de la Profipet.
Pe la ZooCenter o sa incerc sa ajung sa vad daca au.
Momentan nu mai curge f. tare ( ii face fata galeata  ) Glumesc, curge o picatura la 5 - 10 secunde (aproximativ).
|
 |
|
Nu ma ajuta nimeni ?! 
|
 |
|
Bine v-am regasit !
Cu scuzele de rigoare pentru faptul ca nu mai sunt atat de prezent pe forum ( timpul, ce sa-i faci....) si pregatit sa-i infrunt pe cei care vor spune ca postez doar atunci cand am nevoie de cate ceva  (poate asa si este  ) o sa apelez la bunavointa dvs. in a-mi face si mie cunoscut locul de unde pot achizitiona o garnitura de canistra Fluval 204(cred). Asta in cazul in care exista un loc. In cazul in care nu exista nici un magazin de unde sa o cumpar, poate ma ajutati cu un sfat. Am o scurgere  la filtru si stau cu el in galeata , asta fara ca garnitura sa fie deteriorata (poate doar imbatranita). Am sanse? 
|
 |
|
Misoginule!!!!
Asa am auzit de la altii, eu n-am nici o vina
PS. Mi-am luat un micul alexander verde cu nuante de turcoaz spre coada.
E haios rau ! In schimb ciupeste de te seaca la suflet !
|
 |
|
L-am vazut si eu. Am cautat o gramada pe net inainte sa postez si nu am gasit decat crescatori de prin tara (mures, bihor, cluj ). La pretul asta gasesti si la pet shop. Unde mai pui ca eu vreau si mascul ! Cica sunt mai destepti... da eu nu cred, e lumea rea ! :-)
|
 |
|
Ok ! Multumesc pt. explicatii !
Au piata in fiecare zi sau este de week-end ?
|
 |
|
Aha! Deci de la domnisoara ghica mai sus spre voluntari ?
Poti sa-mi dai mai multe puncte de reper? Stau prost cu orientarea in spatiu (si timp) 
|
 |
|