[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: AlexRizoiu
Forum Index » Profile for AlexRizoiu » Messages posted by AlexRizoiu
Ma intereseaza si pe mine care este raportul de luxi(lumeni)/litru de apa ce trebuie sa il aiba o instalatie LED pentru a satisface un acvariu plantat si pentru a asigura o crestere armonioasa a plantelor.
Vad ca se discuta puternic aici despre led-uri si daca tot zice lumea ca o sa fie revolutie, pai atunci intru si eu.
Geamul este normal. Nu este securizat sau alte alea. Este pur si simplu geam. Si sunt lipite doua felii de geam, cu un adeziv acrilic, si permite o vizibilitate la fel de buna ca si cum ar fi o singura foaie de geam. Daca stie civa daca la Hornbach se gaseste geam de 10. Poate ies mai ieftine daca cumpar geam direct de 10, si nu ma mai complic cu sandvisu`. Si inca o intrebare, Java moss de unde pot sa cumpar si eu ca am o buturuga de mahon cica, pe care vreau sa o acopar cu asa ceva.
Bravo. Si eu am fost pus intr-o situatie similara. A trebuit sa mut niste pesti de la bucuresti la rimnicu valcea. Si am reusit. NU a murit nici unul. Si i-am transportat intr-un bidon de 5 L de apa si a fost ok. Cred ca au stat in el 4-5 ore, de cand i-am scos din apa pana cand am pregatit acvariul la valcea.
Imediat ce mai aflu ceva detalii despre cum se lipesc foile astea de geam (care nu as vrea sa fie securizat cum zici tu), o sa anunt.
Vreau sa imi fac un acvariu cu urmatoarele dimensiuni: Lungime 100 cm, latime 50cm, inaltime 50 cm. Problema este ca un prieten s-a oferit sa ma ajute cu geam. Geam de termopan, dinala dublu, deci doua geamuri de 5 mm, lipite klumea, deci nu afecteaza calitatea provelistii din acvariu. Acuma nu stiu ce sa fac, nu stiu daca o sa fie destul de rezistent. Daca ma poate ajuta si pe mine cineva sa imi zica. Am cautat si pe forum, dar nu am gasit. Poate nu am cautat destul. Deci niste ajutor daca se poate.

Forum Index » Profile for AlexRizoiu » Messages posted by AlexRizoiu
Go to: