| Message |
|
|
|
Eu sunt cu conurile de arin. Se gasesc peste tot,le fierb, bla bla si intr.adevar dupa 2/3 luni si ele lasa"praf" din cojile ce in timp se subtiaza, urmand sa fie trase de filtru sau de mine la schimbul de apa prin aspirat substratul. E un efort si stres in plus, dar merita pt impactul vizual dar si pt pesti.
|
 |
|
|
|
pot spune ca patul fuidizat/nt este bun doar in cantitati mari, in cei 5cm de invarteala in acel filtru nu prezinta prea multa incredere.
|
 |
|
|
|
Ma folosesc de acest topic cu scuzele de rigoare, pentru a posta ca donez si eu un oscar pui de 5/6 cm pe ruta Hunedoara/Mehedinti si apropiere(Deva, Severin)
|
 |
|
|
|
nu. nu au murit de la sufocare, in special daca ai facut schimbul de apa. a fost ceva cu compozitia apei sau nu stiu, chiar nu inteleg. o fi fost apa rece ? intreb asta pt ca ai zis ca e trecuta prin filtre si nu vad cum ar fi murit subit asa.
|
 |
|
|
|
Ai incercat sa ii salvezi cu ceva metronidazol de al tau ? Ai avut de.atunci ceva dezechilibru de cand i.ai lasat mult timp, si uite asa s.a dus de la unu la altu...ba' si ce tetrazone frumoase aveai, ar trebui sa fii certat pt dezinteres, dar ai dedtule pe cap acum, lasam pt data viitoare. Te sustinem orice ar fi si te asteptam cu vesti
|
 |
|
|
|
Iti recomand cu o extrem de mare caldura emperor tetra. Nu ating 5cm, dar....in cazul in care vor fi haliti treptat, vei putea pe viitor sa adaugi si alte tipuri de pesti asemenea.
|
 |
|
|
|
Astfel de minunatii de pesti si asemenea bazine ma fuck sa plang de emotie. Felicitari, asa mai da.
L.E.: cum naibii ai substratul asa curat ?
|
 |
|
|
|
Oblivitatea aia a incalzitorului o folosesc si eu pt a putea scadea nivelul apei mai mult, la schimburile de apa
|
 |
|
|
|
Daca bagi melci,nu e problema. Alge sa nu bagi. Melcii sunt atat normali in orice biotop, dar au si functii benefice
|
 |
|
|
|
L.au depunctat pt ca nu a lasat spatiu gol in mijloc sau mi se pare ?
|
 |
|
|
|
eu vad 5 crevetei (spre 6 ) ^^ si da, arata super acvariul, neritina aia e la pisdarezistans
|
 |
|
|
Amuzant e ca am trimis ancistrusi prin toata tara si tot eu am ramas fara  )
|
 |
|
|
Eu i.as vrea, dar toti sunteti din bucuresti
|
 |
|
|
|
Omu iar a postat. N.are nicio treaba cu obrazu'
|
 |
|
|
|
Pai da, neonii nu arata frumos decat in nr mare
|
 |
|
|
|
Hopa, meriti 3 vivipari pt mesajul de mai sus ^^
P.S.: tu ai fi un user valoros al acestui forum, daca ai fi serios si nu i.ai mai bate cu privirea pe cei ce.ti promit 5 guppy si iti aduc doar 4
|
 |
|
|
Nu ca m.ar fi intrebat cineva, dar e oficial, euchiar urasc fundalul albastru !
In rest, totul arata super, felicitari.
|
 |
|
|
Noi suntem buni, noi ne Cumparam ornamentele 
|
 |
|
|
|
Cand vazui acolo sticla de 10, dadui repede in sus sa vad inaltimea, apoi repede in jos sa vad daca ai ceva intarituri ^^ din fericire, ma relaxai. De unde naibii ai scos toti pestii aia star wars ? Ca sa nu mai zic de melci. Nevertebrate mai face livrari inca, sau ai avut ceva "rezerve "?
|
 |
|
|
|
"partea ailalta" e scrisa de domnu Pavelescu, alinutz recomanda doar substrat ^^
Va salut cu respect enorm pe voi, cei ce ati prins vremurile grele dar bune
|
 |
|
|