[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: silu
Forum Index » Profile for silu » Messages posted by silu
1. dimensiunea mi se pare incredibil de neinspirata, va arata rau de tot, un cub imens plin cu apa, o dimensiune mai acceptanbila pt un acvariu de 1800l ar fi 280/80/80
2. nu ai nevoie de asa filtrare, 4000-6000l/h e suficient
3. nu ai nevoie de atatia w sa il incalzesti, ti-ar fi suficient, cam 1000W, daca nu iti permiti mai bine fa acvariu mai mic, ar fi chiar culmea sa faci ditamai piscina in casa si sa o umpli cu echinodorusi.
3. lumina 1000-1500W HQI ti-ar ajunge
ti-am lasat pm
ti-am lasat pm
prietene, vezi ca regula este de 10% reducere pe up, nu stiu cum ai fost trecut cu vederea de catre admini
ti-am dat pm
nu se cheama derapand pt ca 100-500kg de acvariu nu derapeaza niciunde))
e si sonda inclusa? si substantele de calibrare?
capacul este acesta: http://zooplus.ro/produse/21-acvaristica/385-echipamente-pentru-acvaristica/437-sisteme-de-iluminare-tuburi-accesorii/3214-sistem-de-iluminare-juwel-duolux-100-cm.html

si se vinde impretuna cu: -2reflectoare juwel de 89cm
-5neoane 30w, 3 osram 965 si 2osram fluora, un fluora si un 965 au 4luni iar restul au maxim 2luni+ droserele aferente.

daca faceti un calcul scurt veti realiza ca pretul de nou a respectivelor este pe undeva pe la 600ron,
pretul meu 350ron
si eu ma inscriu la 4perechi, de drossere ce se aude? vor veni si ele si la ce pret?

Forum Index » Profile for silu » Messages posted by silu
Go to: