Nu ca e seara si daca se dezlipeste pana dimineata imi ofera placeri nebanuite de dimineata Da, a ramas loc si pentru aia, nu am pus-o ca n-am vrut s-o gauresc Incape cu totul intr-o cutie de 2 module. (ma rog, depinde de adaptorul de 5v)
Am gasit in bricostore cred, ceva module gewiss in jur de 30lei. Incape intr-un modul mic deci s-ar putea folosi si o cutie cu 2 module mici. Bineinteles ca n-am o ventuza sa prind senzorul de geam, asa ca o sa tot completez manual apa pana-mi aduc aminte sa-mi iau. Capacul aparent de pe modul se poate gauri pt a pune doua leduri si o mufa pt senzor.
Am facut un filmulet si la ala, il oun cand ajung acasa, acu ma duc sa-ti iau caricii si stelutzele si ce melcii... APROPOS, L-AM GASIT PE LEONIDE, PRIMUL MELC NASCUT! AMEU!
Ma si mie mi s-a sculat in biserica. Stai linistit ca nu pateste nimic, cand e transportat prin curier cate 24ore n-are nici lumina,nici aer, nici valuri O sa fie bine,ca altfel te injur ca ma car cu apa de osmoza pana acolo Plus ca:
Server Teste (Server) -Clear generated at Jul 21,2015 01:22:26 PM
Device Active and Responding
Pai au alta salinitate in marea neagra, ma rog, unul dintre ei s-a stins in agonie (vezi un film pe aici pe undeva), cel mai mic statea printre pietre, mai retras - asta a disparut peste noapte. Si au ramas cei 2 buclucasi, foarte vioi, cu oua in burti, alergau prin tot acvariul, scormoneau pietrele, mancau artemie,mysis, etc. Pana azi pe la pranz cand pur si simplu au disparut Si pentru ca nu vad hermitul care deobicei era pe langa geamuri sau se catara pe pietre tind sa cred ca sunt impreuna cumva deci au rezistat 2 saptamani, asta daca nu apar cumva maine ...
Ok Acum alta chestie, nu mai gasesc crevetii de marea neagra, dimineata au fost prezenti la micul dejun, acum sunt doua variante, ori le e frica, ori fac dragoste printre pietre, ori mananca pagurul din ei, va tin la curent pana ma culc, stiu ca de abia asteptati sa primiti vesti