[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: EMILHD
Forum Index » Profile for EMILHD » Messages posted by EMILHD
AM UN RESUN 1500L CARE E PREA PUTERNIC PENTRU MINE IMI TREBE CEVA MAI MIC
SAU DAT
sau DAT
donez 2 clarias 20 cm sau schimb cu neoni
schimb 2 clarias20cm si 2 carasi cometa10cm cu pesti sau accesorii astept propuneri :-P hunedoara
unde so schimb fratilor ca eu is din hunedoara si acvariul l-am luat din oradea si a fost tot inclus printre altele mai dati-va cu parerea la altceva vreau sa i-au niste carasi dar pentru ca acvariu nu suporta multi pesti ma gandeam sa iau 5/6 carasi dar cate unuldin fiecare fel ce zice-ti ii va deranja ca nu ar fi pereche
ti-as fi recunoscator daca pui si o poza cu prelungirea eu in principiu i-am pus o sita de plastic pe tragere la pompa
cumpar caras cap de leu si cu ochii bulbucati
sa rezolvat mersi oricum
este pompa sumersibila care are totodata are doua filtre de unde isi trage apa!eu din cate stiu toate pompele sumersibile au si filtre care sa retina mizerile di acvariu
bai nu inteleg mi-am luat acvariu 80/35/40 si mi-au dat o pompa sumersibila la el resun 1500l dar nu are reglaj de debit de apa numai de aer si invarte apa de o inebuneste am intors-o inspre spatele acvariului sa nu mai inebuneasca pestii.toate pompele sunt asa sau are vreo smecherie? astept raspuns
supavietuiesc clarias la 15-20cm cu pirahna oare?intreb si eu si daca stiti ceva preturi la pirahna red belly
mai e valabil ma-r interesa dar nu-s din bucuresti cum fcm
cumpar acvariu 80/30/40 standard cu capac complet utilat astept oferte
ce parere aveti daca iau un acvariu de 120l vor putea sta 3 pesti oscar de peste 15cm?ar avea loc si 2 sanitari de 15cm inca nu sunt sigur cum o sa-i impart
uite alte poze mai clarehttp://hdemil.sunphoto.ro/
incerc sa va pun o poza poate imi spuneti ce specie e?
[/url]http://img132.imageshack.us/my.php?image=img0166il4.jpg[url]
mai nou la unul dintre toti3 cel mai mic iau iesit niste umflaturi ca niste cosuri mai mari si de atunce o ca-m ia pe coaja de la ceilanti,ma gandesc ca no fi la pubertate?:sau mai sti
au cam 15cm si semana cu un somn am citit pe undeva si scria ca-s catfish,acvariul are 70l

Forum Index » Profile for EMILHD » Messages posted by EMILHD
Go to: