| Message |
|
|
|
Salut Lucian, ai pm
|
 |
|
|
|
scula eu am luat-o 2nd hand de la un coleg de breasla, cred ca per total are cca 1 an de folosinta, CRED. La mine este de prin august-septembrie si merge in continuu de atunci. ca orice lucru chinezesc necesita o verificare constanta si amanuntita
cat despre setat, e super super usor, iti trebuie putina rabdare pana calibrezi pompele si ai nevoie de recipiente gradate calumea . In alta ordine de idei pt apa dulce e mai mult decat ok caci erorile sunt mult mai mici
|
 |
|
|
|
acum vazui mesajul, lucrul care ti-l va spune mosu, ti-l voi spune si eu, din pacate pompele nu inchid perfect ermetic circuitul, astfel iti mai scapa 1-3 picaturi / zi in bazin in functie de solutia ce o folosesti. Eu am DOAR pompa deasupra nivelului bazinului , astfel mi se scurge doar ce am pana pe circuitul dinspre pompa, asta pot sa iti spun sigur despre ea.
Cat despre calibrare, erori de dozaj zilnic etc nu ma pot pronunta caci de cate luni o am inca nu am reusit sa cuplez kh mg si ca pe ea . Acum functioneaza doar cu nopox si cu reef snow
|
 |
|
|
de vanzare?  )
|
 |
|
|
|
fuse fuse si se duse, multam de gazduire
|
 |
|
|
Gabriel wrote:Mi-e teama ca va fi nevoie de o schimbare de strategie.
Treaba cu apa minerala nu functioneaza sau nu am introdus eu furtunul exact unde trebuie chiar nu stiu.
La ultima tentativa de aseara am reusit sa stresez pestii care stau ascunsi prin piatra asta mare si sa scad pH-ul in cateba minute de la 8.30 la 8.27.
Am folosit ce-i drept vreo trei seringi - adica aproximativ 150ml de apa foarte acida / carbogazificata.
Dupa stingerea luminii l-am vazut cum a iesit bine mersi.
Inca nu am gasit capacele potrivite pentru tubul transparent pe care-l am la dispozitie.
ce capace vrei bre, zi la pretenu tau dizainar sa iti dizainuiasca un trap
|
 |
|
|
Mai baieti, am o cutie sigilata ce expira in martie 2014, pentru ca eu inca mai am destul pliculete v-o ofer la un schimb cu ceva corali/pesti chiar cu o eventuala diferenta din partea mea in functie de coral/peste etc
sau daca vrea cineva sa o cumpere efectiv, sunt dispus si la vanzare dar sincer nu mai stiu cat a fost ca sa pot face un pret corect.
|
 |
|
|
|
e cam bleachuita domnule ....... ale mele sunt mai rozalii
|
 |
|
|
|
ce ne mai pregatesti draga domnule?
|
 |
|
|
e prea psychedelic 6line-u 
|
 |
|
|
innebunesc cu tangii, imi tot ciugulesc funghia nu stiu ce sa le mai fac.....poate intr-un fel ceea ce fac ei fac bine, or manca resturi de tesut mort sau nu imi dau seama. Azi am vazut o bucata de tesut cu tentacule langa ea
Una peste alta, se pare ca hranitul de 2 ori pe zi isi face treaba .....cam asa aratam acum
p.s. sa pastrez tesutul poate creste o funghia din el?
|
 |
|
|
Gabriel wrote:Cristi - i-am dibuit ascunzisul si o sa-i bag diseara apa carbogazoasa. Trebuie sa cumpar o seringa de 20 sau 30 ml sa fiu sigur ca injectez destula.
Turkey b Laster? Sa ii blastuiesti creierii pe acolo?
Eu pe asta as merge plus un furtun in capul lui sa il bagi in scorbura dupa nenorocit
|
 |
|
|
|
chestia aia rosie din xenia e un castravete? un pret pt el?
|
 |
|
|
|
acu mi-a venit pe moment, daca tot te-ai chinuit atat, mai chinuie-te putin si baga-i putin iod in scorbura de unde ai tras coada
|
 |
|
|
Gabriel wrote:@koala & reefer - nu vreau sa ma laud dar l-am dat inapoi mult cand am spart constructia mica. Arata cu mult mai bine.
vorbe domnle vorbe....daca n-ai facut tuo poza macar cu telefonu eu nu te cred....
Gabriel wrote:@ciprian - daca ai pus ochii pe fraguri de aiptasia ti le ofer cu placere  . Doar ma stii - sunt un darnic  Numai sa-mi spui cate vrei si ce marime
Altfel asteptam oferte de schimb.
Pai am niste aiptasia la schimb daca vrei
Gabriel wrote:Cat despre RIP - hmmm - nu mor caii cand vor cainii ... sau viermii  .
adicacarecaini?
|
 |
|
|
asta era din categoria RIP ? intelegem ca te apuci sa bagi ciocanu in ele sa scoti lighioana?
vezi ca am pus ochii pe neste chestii p-acolo  vreau si eo neste fraguri
|
 |
|
|
are are ceva schelete vizibil
asa suntem aacum..... nu imi place faptul ca se strange detritus pe zonele unde e scheletele. Am mutat ceva pietroaie in plus umblat in sump si am ridicat putin detritus ce imediat si-a gasit locul pe ea
|
 |
|
|
|
o sa incep sa ii fac target de 2 ori pe zi, poate poate o pun pe picioare la loc, nu stiu de ce am senzatia ca o si streseaza yellow tangul
|
 |
|
|
ieri:
 Uploaded with ImageShack.com
azi:
 Uploaded with ImageShack.com
in partea de jos se vede o imbunatatire a tesutului
|
 |
|
|
|
un scurt feedback de la cateva ore dupa hranire......funghia se hidrateaza peste scheletul mort .....
sper ca maine dimineata sa am o super mega surpriza :-))
|
 |
|
|