| Message |
|
|
|
De ce nu dai un search pe google despre cerintele fiecarei specii pe care le doresti tu? Acolo o sa te lamuresti si asa mai inveti si ceva in plus despre anumite specii. Salut
|
 |
|
|
Baga tu peste clovn in apa dulce si vezi ce se intampla  ...
|
 |
|
|
Aveti PM. 
|
 |
|
|
Principiul din semnatura mea este dupa 3-4 ani, sfatul meu, fa-ti mana cu cel pe care il ai acum, dupa care avansezi la mai mare  . Fa-l pe asta de acum "crema" ... Spor
|
 |
|
|
|
Ce experienta ai in acvaristica?
|
 |
|
|
|
Cu placere!
|
 |
|
|
|
Dai prea multi bani pe ei din shop-uri, gaseste pe forum omuleti si or sa te ajute, pe mine m-a ajutat pepenetz daca ii retin bine numele.
|
 |
|
|
Lene va mai e sa dati un mic search pe google  si sa va interesati singuri, mie mi-a placut combinatia ramirezi cu neoni. Spor
|
 |
|
|
Am avut eu patrat din ala plutitor, este ok, ce vrei sa ti se explice, vrei detalii tehnice, sa ti se deseneze?  ) pui mancarea acolo, nu se mai imprastie prin acvariu, o sa se imprastie cand intra apa in ea si se lasa pe fund, isi face treaba, observi ca nu ti se mai raspunde la intrebari, asta poti sa cauti si tu pe google  ...
|
 |
|
|
|
Pai daca ai robinet comun asa o sa se intample. Parerea mea este ca te agiti prea mult, lasa filtrul sa isi faca treaba, dai drumul la maxim, daca face prea mare deranj il dai mai incet putin, totul o sa se regleze de la sine. Chestia este ca daca debitul este mai mic scurtezi viata pompei, ea tot cu aceleasi rotatii se invarte, nu scad si rotatiile si trage mai greu, nu este ok, dai sa zaca!
|
 |
|
|
|
Ca sa te ajut cu o chestie, trebuie sa faci in asa fel incat "gatul de rata (out)" sa iti formeze un curent nici prea puternic, nici prea mic si sa iti duca mizeria exact spre "in", daca te uitai atent pe manualul filtrului numai era cazul de aceste intrebari. Incearca sa creezi un refugiu pt gunoaie si acel refugiu sa fie aproape de "in", m-am facut inteles? spor
|
 |
|
|
Mergi la magazinele de constructii si cumpara nisip e 5 lei 25kg si scapa de cataroaiele alea, atat poti sa faci? daca nu vrei sa te documentezi macar putin si cu putinul pe care il ai sa faci o treaba de nota 10  . spor
|
 |
|
|
Solutia cea mai buna  , donarea pestilor pana la ciclare si rabdare in documentare  . Schimburi de apa declorinata(10-20%) la 2-3 zile, daca mai citesti pe forum, o sa vezi solutia exacta la problema ta. Greu va mai e sa dai un mic search. Spor
|
 |
|
|
|
E broasca de apa sau de uscat?
|
 |
|
|
Vezi ca colegul Daniel este autorul  , este din DEJ, eu m-am lasat de acest hobby, cu toate ca tanjesc dupa el, dar nu se mai poate  . In rest imi place sa ma documentez in legatura cu acvaristica si sa mai raspund pe aici.
|
 |
|
|
|
Atunci parerea mea si sa ma corecteze cineva, nu ar trebui sa iti faci probleme mari, la fiecare schimb de apa, il stergi frumos si gataa. Tare zgarcit esti la detalii, acvariu, litri, filtru etc, poza cu el, vrei ajutor dar nu dai detalii deloc..
|
 |
|
|
|
Cu filtre de apa scapi de calcar, daca te gandeai la asta. Ce pesti, ce plante? Ca poate nu e necesar sa faci mare lucru. Doar la urmatorul schimb de apa, pui putin otet pe o carpa si il stergi foarte usor, daca nu ai otet, atunti lamaie. Spor
|
 |
|
|
Ti s-a zis mai sus, ce si cum  nimeni nu o sa iti zica daca sunt sanse sau nu, vezi si tu, numai ciocanesti si il mai lasi sa respire si el, sigur l-ai stresat la maxim  . Ii bagi pe gat cu furculita!
|
 |
|
|
|
.
|
 |
|
|
Se pare ca nu arde asa tare problema daca nu a mai scris nimic  .
|
 |
|
|