[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.pavelescu
Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
ccdumitrescu wrote:Are mai multe nume , banuiesc cca pe Facebook , este Cristi Nucu, acvarist batran, fernando, astea le stiu eu

Cristi Nucu, asta e. Cred ca e numele real, ca a stat ani de zile pe alt forum cu numele asta (mai nou acum are o manie sa-si faca alte conturi, ca noi suntem prosti si nu ne prindem).

Dar, de vreo 8-10 ani onanistul ala se ocupa de primit pomeni, probabil ca deja a ingropat multe sute de pesti.. sau ii mananca?
E sigilata, nu cred ca se poate depana. Iti recomand doua pompe noi (una de rezerva)
Ala e arhicunoscut pe forumuri, e dus cu pluta. Trebuia sa-ti dai doua suturi in cur sa se invarta pana acasa.

CaribSea Aquatics Life Rock se gaseste si la Tropheus.
um02122 wrote:
@ celalalt Dan

Crapu si Menumorut:

- Crapuleee, tu esti ACELA?
- Nu, io sunt CELALALT

(pe asta doar batranii o pricep)
um02122 wrote:Tu cum stai?

Ca o putoare, cum sa stau..

Eu am vazut clipul asta si mi-am cumparat filtre cu gel. Nu prea le-am folosit, dar asta e alta mancare de peste (parca ti-am dat un sample cu si fara filtru?)

https://www.youtube.com/watch?v=hR8PD7y6CVk

https://www.coralfishsupplies.com/collections/camera-filters
um02122 wrote:Azi am cautat prin cutii si am gasit prin luminile de urgenta si cate ceva pentru acvariul acesta, ca atare am inlocuit lumina temporara cu una temporara mai satisfacatoare.

Intrucat am pus in sfarsit draperii la living, am facut in sfarsit niste poze fara reflexii. Si film.

Acvariul are acum 10 saptamani.

Pai bate-te-as de dormeza, tu esti ala care imi scotea ochii ca ce albastre imi ies pozele? Sa te... puncte puncte fut
1 - ma duc sa-mi arunc acvariul pe geam
2 - te rog sa ma infiezi

multumesc
Multumesc mult pentru pestisori!
Pozici
Multumesc!

Da, plantarea a fost facuta treptat, in functie de cum am gasit si eu ce trebuie..
Sincer nu mai stiu decat lungimea acvariului (110 cm). Cred ca latimea e de 45 si inaltimea de 50, dar nu sunt foarte sigur.
Mersul pe jos face piciorul frumos
Pe bune boss? Cat faci de pe Radarului pana pe Socului?
Treci maine pe la mine sa iti dau un bol si o mica pompa de apa?
Vecine, imi pastrezi si mie pentru vineri dupa amiaza cativa? Stau la minerilor.
Din pacate azi si maine lucrez (si) dupa-masa, ajung dupa 11 noaptea acasa.
Merci!

Am asteptari mari, sa n-o dati de gard
daca vin maine gandacii (pardon, daca VINE maine gandacii), ie perfect
Stai geana mosule?
Intre timp m-am pregatit pentru Koala, poate veni si el de acum la cabinet

Ah, vesti din Austria.
Din ~200 pui de Jack Dempsey au supravietuit (si s-au facut mari) vreo 10. Si perechea au depus si a scos deja o noua ponta. Naspa, trebuie un acvariu mai mare

Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Go to: