[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: gujan
Forum Index » Profile for gujan » Messages posted by gujan
am completato is din cluj ms de info .... am citit despre specii destul de mult care cu care se inteleg, insa nu am aflat dak labeo se intelege cu aphyosemion si asta as vrea sa stiu. cat despre rabdare ... sper sa am, nu vreau sa grabesc ciclarea cu solutii ca am auzit ca nu ii recomandabil... asa ca astept si sper sa merite!
as vrea un id de messenger dak ai ca asa te pot intreba mai multe cand imi vin in minte ... asa pe forum e mai nasol ca am trimis niste mesaje private si nu raspunde nimeni!
in timpul ciclarii acvariului trebuie sa schimbam 10-15% din apa ?
cum imi dau seama ca acvariul este ciclat ?
dupa ce se termina ciclarea, as vrea sa pun 1 labeo bicolor sau frenatus, cu 2 xipho, si cu 2 aphyosemion + 1 sanitar. e mult 6 pesti ?
multumesc ;)
inca ceva, am luat si ceva verde de malachit si am pus vreo 40 de picaturi... ii ceva problema ?? si f putina mancare "sera flora" fulgi
buna,
am un acvariu de 30 de litrii, un aquael fan-mini plus(intern), un incalzitor, un termometru, am si niste pietrist si cateva plante si o buturuga cumparata. am spalat acvariul, am spalat pietrisul cu jetul de la dush, si am plantat in pietrish plantele si am pus buturuga. am pus apa, si am dat drumu la filtru. cam de vineri merge in continuu. si parca apa de-asupra face spume si nush de ce ? am dat drumu la aer prea tare la aquel ? plantele din dreptul filtrului se misca destul de tare... e vreo problema ? in plus deasupra se vad niste pete cand ma uit de jos in sus la acvariu si nush de la ce poate fi... ma ajuta cineva ? am testa ph-ul apei care este de 6,5 iar temperatura este de 24 grade.
ma ajuta careva cu idei sau ceva sfaturi despre ce am facut rau si ce am facut bine?
multumesc mult
labeo bicolor, sau frenatus cu aphyosemion australe ?
multuesc anticipat
are probleme cu xipho, black molly, neonii, sanitarii,gurami ?
si cu ce specie se intelege ?
ce parere aveti despre Labeo Bicolor ? as vrea mai multe detalii va rog daca ati putea sa imi dati despre compatibilitatea cu alte specii, si daca acest peste se potriveste unui incepator ?

Forum Index » Profile for gujan » Messages posted by gujan
Go to: