| Message |
|
|
In timp ce voi discutati despre eventualele chestii care ar putea sa-mi intre in pretios, am inceput tratamentul cu Algexit.Am dozat conform prospectului, trebuie sa repet o data pe saptamana timp de o luna. Sper sa treaca.
Intre timp, pentru ca plantele cresc in dracii ai mari, am sa fac ce faceam si in trecut: scot decorurile ca sa obtin mai mult loc pentru plante. Sa vad unde naiba depozitez lemnele pe care le scot, poate le bag tot in..
|
 |
|
|
um02122 wrote:Sau o bagi in fund
Pai ma nesimtitule, eu sunt om de o crenguta? Mie imi dai o tulpina groasa si noduroasa, ca nu sunt fecioara
|
 |
|
|
Am gaurit si eu cateva acvarii cu carota diamantata.
Initial m-am chinuit cu makita cu acumulatori, mai intai pe turatie mica apoi mai mare.
Intr-un final, am pus mana pe bormasina bosch (fara percutie) si am dat gauri sanatoase la turatie mare.
Nu faceti ca mine, eu doar ziceam ce am facut
P.S. in lidl se vand foarte multe ciurucuri ieftine, nu recomand. Am folosit o carota de la dedeman, marca bosch, nu costa o avere:
https://www.dedeman.ro/ro/carota-diamantata-pentru-placi-ceramice-bosch-2609256c87-35-mm/p/1038153
Bineinteles, fara ghidaj nici sa nu te gandesti..
|
 |
|
|
|
Cu Algexit stiu ca am tratat niste alge intr-un borcan pe care-l aveam la birou, dar sa dea dracii in capul meu daca-mi aduc aminte ce alge..
O sa iau, multumesc!
Crengutele de salcie parca erau bune pentru apa verde
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
Deja ini vine sa plang cand ma gandesc ce greu o sa-ti fie si cat o sa patimesti.. concediu placut, mosneagule! ??????
|
 |
|
|
La multi ani, umflatule! Vezi ca nu scapi fara o sticla de Jack
|
 |
|
|
|
Am facut igrasie acolo. Need chilots uscati.
|
 |
|
|
|
Imi cer scuze, dar mi-am udat chilotii. De doua ori.
|
 |
|
|
vazilian wrote:Ceva culori nu bagi si tu pe acolo sefu"?!
E cam golas acvariul.
Plantatele tale dep??eau norma de planta/cm p?trat??
nu e golas, asa pare. pozele vechi au fost facute in perioada cu temperaturi mari, cand fierbea apa din acvariu.
acum plm.. am aer conditionat in cabinet, mi se roope de calduri  plantele s-au indesit, cresc vazand cu ochii, dar nu le las eu sa creasca mai mult de jumatate din inaltimea acvariului.
am pus aseara jur-imprejur gazon de la nentoo Victor, sa vedem daca prinde si daca se face cum trebuie.
in alta ordine de idei, bazinul nu e facut pentru concurs, nu e facut dupa anumite reguli si standarde.
e facut asa.. de kiki-miki, sa-si mai relaxeze mintea pacientii care asteapta, sa se bucure vizitatorii de el. impactul e mare, asa ca eu ma declar multumit.
|
 |
|
|
Gabi C wrote:Mestere nu i-ar sta bine cu gazon care sa se intinda peste tot ?
Te urasc, jur.

|
 |
|
|
|
Plase, sticle de 5 litri taiate, doar pe soacra-mea n-am bagat-o acolo...
Dupa atata chin am reusit sa prind doar 2 nemo pentru zvarr si tomentosus pentru Liviu.
Ii rog pe cei care asteapta pesti de la mine sa fie rabdatori si sa nu se supere, pentru ca e extrem de greu sa ii prind.
|
 |
|
|
|
Daca stiam ce ma asteapta cu prinsul pestilor imi bagam un bat in c..
|
 |
|
|
Mars, ca plec in Haustria si n-o sa mai am timp. Iti misti curul ala mare sambata la cabinet sa-ti iei bibanu'
Adu si testul de po4, sa vedem ce mai e in zeama aia de la cabinet
PENTRU TOATA LUMEA CARE S-A ABONAT LA PEJTI:
Ne vom vedea asa cum am stabilit, doar dupa ce aveti confirmarea ca am reusit sa prind bibanii!
|
 |
|
|
Plm, copii batrani
|
 |
|
|
|
Vezi ca am scris in jurnal. Nu vreau rsm, am nevoie de dimensiuni custom si oricum am dat deja comanda de acvariu si angarale
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
dan.pavelescu wrote:
dan.pavelescu wrote:Lista actualizata
- 1 Gomphosus caeruleus - 150 lei
- 1 Halichoeres chloropterus - 80 lei - (rezervat Radu Marian)
- 1 Zebrasoma Flavescens - 300 lei (vandut Adivb)
- 1 Paracanthurus Hepatus - 300 lei (rezervat edyr)
- 1 Siganus Vulpinus - 200 lei (rezervat edyr)
- 1 Zebrasoma Veliferum - 200 lei (rezervat dodoxk)
- 1 Acreichthys Tomentosus - 80 lei (vandut Humbert)
- 1 Sphaeramia nematoptera - 60 lei (vandut hadul)
- 1 Amphiprion Ocellaris + 1 Amphiprion Ocellaris black (pereche, sau cel putin prieteni ca stau doar impreuna, asa ii si vand) - 150 lei (rezervat zvarr)
|
 |
|
|
|
Nu l-am vazut sa ciupeasca corali (cred ca o face doar de foame). Granule (nu stiu daca le inghite sau le scuipa) si congelate (pe congelate se bate parte-n parte cu restul).
N-am nici cea mai mica idee daca mananca aiptasia, eu am starpit-o cu aiptasiax de la redsea si apoi am luat tomentosus-ul. Neavand, nu stiu sa raspund.
|
 |
|
|
zamolxes wrote:Daca te razgandesti eu sunt dispus sa risc, dar imi dau seama ca problema nu sunt banii, ci pestanul in sine.
Eu va inteleg pe toti si imi pare rau cand va refuz. Dar inca o data.. prefer sa ii dau in Bucuresti, ca sa ii vada omul direct (nu imi plac discutiile post-tranzactie) si nu vreau sa ii chinui prin curierat, sa stea 24 de ore ambalati (de autocar nici nu poate fi vorba, eu lucrez zi lumina, nu am timp sa merg din colentina pana in militari cu ratb-ul, ar insemna sa imi iau zi libera de la munca).
Singura concesie am facut-o pentru Edyr, pe care il cunosc de ani de zile si are un amic care pleaca din Bucuresti catre el. De bani mi se rupe pl, mie de pesti imi pasa.
edit: pana una alta, a ramas delfinul si tomentosus. Cine mai serveste, cine mai doreste?
|
 |
|
|